Ezen én is gondolkoztam. Ugye a ne igyad duma úgy szól, hogy túlzott fogyasztása kórosan magabiztossá tesz, meg mérgezés, stb stb. De vajon mi minősülne belőle túlzott fogyasztásnak? Tehát ha mondjuk HP 8 alkalommal ivott volna a löttyből akkor simán kivitelezni tudta volna, mert ugye a szernek az a reklámszövegem hogy bármivel próbálkozol, minden sikerülni fog. Persze akkor elég vékonyka könyv született volna HP kalandjaiból, ha Dumbledore ezt megitta volna aztán szétver mindent.
2016. nov. 3. 21:38
2/9 anonim válasza:
Akkor minimum 8x kellett volna innia.
Szerintem ez túlzásba vitt fogyasztásnak minősül.
Gondolj arra, hogy Lumpsluck életében 2x ivott belőle. Pedig ha valaki, akkor ő tisztában volt vele, hogy mennyit szabad belőle, mégis csak 2 alkalommal engedte meg magának életében.
2016. nov. 4. 10:56
3/9 anonim válasza:
Igen, végülis logikus amit mondasz.
2016. nov. 4. 16:54
4/9 anonim válasza:
Ja, még annyi kedves kettes válaszoló, hogy például a könyvben (bár nagyon rég olvastam őket, lehet benne van csak én nem emlékszem) ha jók az emlékeim nincs benne az, hogy a Harry által megnyert szerencseszérumnak mi a további sorsa. Ugye csak annyi van, hogy falból úgy tett, mintha Ron italába öntené, de onnan...
Tehát ha már benne volt, akkor végülis simán bevehette volna, mondjuk a Roxfort elleni támadáskor, hogy gyorsabban megtalálja a diadémot és utána megfektesse Voldemortot.
2016. nov. 4. 16:57
5/9 anonim válasza:
Benne van a könyvben, hogy mi lett a maradék szerencselével. Szétosztotta a barátai közt, amikor megtámadták a Roxfortot.
2016. nov. 4. 21:34
6/9 anonim válasza:
Hát igen a túlzott fogyasztás nem jó meg asszem elkészíteni se a legkönnyebb,legrövidebb.
2016. nov. 5. 11:22
7/9 anonim válasza:
lehet csak a filmben volt, de az emléket amit Lumpslucktól meg kellett szereznie Harrynek azt is a félix felicis felhasználásával sikerült neki
2016. nov. 6. 12:19
8/9 anonim válasza:
Mondjuk, mert nem volt nekik... és nem rövid idő elkészíteni... ami meg nem nagyon volt nekik... mármint nyugis idejük főzőcskézni...
2016. nov. 7. 09:02
9/9 anonim válasza:
Szerintem azért nem készítették el a főzetet, mert:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!