Marad ilyen a Szjg?
Még csak az első részt olvastam el, a Kezdetet. A környezetemben akik olvasták mindannyian ájulásig dicsérték, de szerintem ez halálosan indokolatlan. Eddig olyan mintha az eredeti célközönség a 8 éven aluli korosztály lenne, csak aztán az író meggondolta magát. Tipikus szerelmi történet, tipikus szerelmes lelkek számára íródott, tipikus school lifeos történet a többi klisés marhasággal. (pedig egyébként a school lifeot szeretem)
Nos a kérdésem, ez változni fog? Tapasztalatotokat, véleményeiteket leírnátok? Érdemes tovább olvasni?
Kérem hanyagoljuk a Leiner Laura fanok indokolatlan 'pozitív' véleményeit (Pl. A SZJG A LEGJOBB MERT CSAK ÉS KÉSZ..ilyet nem kérnék.) és teljesen megértem ha valakinek ez a kedvenc könyve, néhol én is valóban jót nevetek a tartalmas humorán; szóval ezt nem szúrkálódásnak szántam. 13/l
Á értem, köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
Arnold meddig marad velünk? Harmadik kötetben már elköltözik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!