Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Marad ilyen a Szjg?

Marad ilyen a Szjg?

Figyelt kérdés

Még csak az első részt olvastam el, a Kezdetet. A környezetemben akik olvasták mindannyian ájulásig dicsérték, de szerintem ez halálosan indokolatlan. Eddig olyan mintha az eredeti célközönség a 8 éven aluli korosztály lenne, csak aztán az író meggondolta magát. Tipikus szerelmi történet, tipikus szerelmes lelkek számára íródott, tipikus school lifeos történet a többi klisés marhasággal. (pedig egyébként a school lifeot szeretem)

Nos a kérdésem, ez változni fog? Tapasztalatotokat, véleményeiteket leírnátok? Érdemes tovább olvasni?

Kérem hanyagoljuk a Leiner Laura fanok indokolatlan 'pozitív' véleményeit (Pl. A SZJG A LEGJOBB MERT CSAK ÉS KÉSZ..ilyet nem kérnék.) és teljesen megértem ha valakinek ez a kedvenc könyve, néhol én is valóban jót nevetek a tartalmas humorán; szóval ezt nem szúrkálódásnak szántam. 13/l

2016. nov. 3. 14:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Reni egy hülye, hisztis lány. Amikor olvastam nagyon szerettem de így már nagyon unalmas belegondolva. Mondjuk a poénokon én is sokat nevettem, de ha már szerelmi vívódást akarsz, a Bexi nekem sokkal jobban tetszik.
2016. nov. 7. 18:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Á értem, köszönöm szépen a hasznos válaszokat!

Arnold meddig marad velünk? Harmadik kötetben már elköltözik?

2016. nov. 11. 20:36
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
Csak a negyedik kötetben húz el Párizsba. De a továbbiakban is bekavar majd, ami miatt már mindenki le akarja ütni.
2016. nov. 11. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, téged nem zavar a spoiler? o.O :D
2016. nov. 15. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem!!! Arnold elmegy Párizsba Reni pedig hadja mert rájön nem lehet önző.Arnold megcsókolja a könyvtárban de a barátságuk ugyan olyan marad.
2017. ápr. 3. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
Az első rész, mint ahogy a címe is mutatja a Kezdet. Be fognak indulni a dolgok, de Renátához erősen ajánlott a türelem. "pöppet hisztis") Sajnos gyógyszertárakban nem kapható. A többi nem megbízható.
2017. ápr. 7. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!