Az SzJG szereplői hova és milyen szakra mentek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 21:50
2/7 anonim válasza:
Hát öööö... Már háromszor olvastam az szjg-t de erre nem emlékszem!Csak annyit tudok, hogy Reni Párizsba ment tanulni, Cortez ment vele, Virág, Andris, Robi és Ricsi Szombathelyre... ennyit tudok 😐😐😓😓😫😫
3/7 A kérdező kommentje:
Reni ha ha jól tudom francia-romanisztika, Kinga talán szociológia (?), Gábor kommunikáció.....csak nem vagyok bennük biztos, a többiekre meg nem emlékszem
2016. okt. 18. 19:56
4/7 anonim válasza:
Igenigenigen. Tényleg! Annyit tudok még hogy Ricsi Cortez és Macu nem tanul tovább. Ricsi zenél, Macu a nagyszüleinél van, Cortez meg egy légitársaságnál. Virág valami rajzos, művészeti nemtudommi szakot választott. Andris és Robi valami szintén nem tudom pontosan, valami számítástechika vagy nemtudom... istenem érik az ujraolvasás nagyon.
5/7 anonim válasza:
Cortez:Párizsba egy légitársasághoz
Macu:Japánba a nagyszüleihez nyelvet tanulni
Ricsi: Passzol
Andris és Robi: Közgazdász lesz (Szhely)
Kinga:szociólógiára megy tovább(ELTE)
Reni:romanisztika-francia szakirány (Párizs)
Virág: Művészet szak (Szhely)
Gábor: Kommunikáció szak (ELTE)
Jacques: Cukrász (Budapesten)
Dave: Mendzser szak (ELTE)
Zsolti: Testnevelés szak (ELTE) és ennyi
6/7 anonim válasza:
Nem létezik "menedzser szak". :D Cortez az Air France-hoz megy. Reni meg a Sorbonne-ra.
7/7 anonim válasza:
Andris es Robi rendszergazda lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!