SZJG! Melyik könyvben van?
Sziasztok!
Melyik nap(vagy melyik könyvben)van az a rész,amikor Jeromé bejelöli Renit FB-n,mivel Arnold és Justine közös ismerősük,Cortez pedg belájkolja?
A Reményben jelöli be, de Cortez ekkor még féltékeny. A karácsonyi buli után mikor kellemes karácsonyt kíván Reninek azt lájkolja Cortez.
December 22., szerda
Hazaérve kihúztam magam a vacsi alól, mondván, hogy teleettem magam kürtős kaláccsal, aztán
egy kakaóval felmentem a szobámba, és csekkoltam a netet. Beléptem a Facebookra, mindenki pár
perce kommentelt, meg töltött fel fotót, meg ilyesmi, úgyhogy a többiek elvannak a szünetben. Virág
és Ricsi folyamatosan valami zenei játék eredményét posztolta, Andris és Robi videókat, Dave
bigyókat lájkolgatott, Macu felvett vagy harminc új ismerőst, Kinga csatlakozott karitatív
szervezetek oldalához, Zsolti állapotjelentése annyi volt, hogy „gyúr”, Jacques pedig idézeteket
osztott meg. Gábortól nem találtam semmit, túlságosan pörgött az oldal. A falamra benézve két poszt
fogadott, egy karácsonyi jókívánság alkalmazás Petitől, és egy Joyeux Noël üzenet… Jérôme-tól.
Elkerekedett szemekkel néztem, és már gyorsan ki akartam törölni, amikor észrevettem, hogy a
kitalált barátom posztját egy ember lájkolta. Idegesen odakattintottam, aztán felröhögtem. Cortez
volt. De vicces! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!