Még csak az első részt olvastam el, a Kezdetet. A környezetemben akik olvasták mindannyian ájulásig dicsérték, de szerintem ez halálosan indokolatlan. Eddig olyan mintha az eredeti célközönség a 8 éven aluli korosztály lenne, csak aztán az író meggondolta magát. Tipikus szerelmi történet, tipikus szerelmes lelkek számára íródott, tipikus school lifeos történet a többi klisés marhasággal. (pedig egyébként a school lifeot szeretem)
Nos a kérdésem, ez változni fog? Tapasztalatotokat, véleményeiteket leírnátok? Érdemes tovább olvasni?
Kérem hanyagoljuk a Leiner Laura fanok indokolatlan 'pozitív' véleményeit (Pl. A SZJG A LEGJOBB MERT CSAK ÉS KÉSZ..ilyet nem kérnék.) és teljesen megértem ha valakinek ez a kedvenc könyve, néhol én is valóban jót nevetek a tartalmas humorán; szóval ezt nem szúrkálódásnak szántam. 13/l
Marad, egyik kötetben sem távolodik el ettől a stílustól.
2016. nov. 3. 14:16
2/16 kaszásbébi válasza:
Á nekem is így volt az elején még gondolkodtam hogy meg vegyem a 2.kötet. Végül megvettem kezdett egy kicsit izgalmasabb lenni tele volt hülyeségekkel és ez tetszett. Vannak holt pontok a könyvben olyan hogy a főszereplő sajnáltatja magát és az valahol nagyon unalmas rész annyira nem tetszett hogy 2 hónapig nem olvastam tovább de végül az egészet elolvastam mert voltak váratlan fordulatok és érdekelt. Szerintem ezért jó könyv.
2016. nov. 3. 18:27
3/16 A kérdező kommentje:
Ó értem, köszönöm szépen!
Továbbra is maradnak a hangulatjelek?
2016. nov. 3. 18:33
4/16 anonim válasza:
hangulatjelek? igeeen. :D
sztem jó könyv. az eleje tényleg uncsi, megértelek! :), bár Renátát eléggé utálom, tök hisztis. :P
2016. nov. 3. 19:38
5/16 anonim válasza:
ige valóban marad ez a tipikus nagy szerelem és hasonlók de mégis ez teszi érdekessé szerintem. az első rész tényleg egy kicsit uncsi akár még a második is a harmadik pedig egy kicsit depressziós hangulatú pár résznél de ez megváltozik és olvastatni fogja magát.
2016. nov. 3. 20:35
6/16 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam,hogy unalmas. Kifejezetten élvezném ha pár irritáló dolgon változtatna az író. Köszönöm a válaszokat ismét,úgy döntöttem nem olvasom tovább. Azért kérem leírná valaki,hogy mi lesz Arnolddal?
2016. nov. 3. 22:43
7/16 anonim válasza:
Én régebben olvastam és akkor imádtam. Ez volt úgymond az első szerelmes könyv amit olvastam. Mostmár soha többé :D Egyedül egy dologért érdemes elolvasni, azok pedig az óriási poénok
Arnolddal amit hoz a sors ;)
2016. nov. 4. 06:42
8/16 A kérdező kommentje:
Igen ezzel egyet értek.
"Amit hoz a sors"
Kicsit bővebben?:D
2016. nov. 4. 09:34
9/16 anonim válasza:
amikor én elkezdtem olvasni én sem értettem annyira mit esznek rajta ennyire... szerintem inkább úgy a 3-4. kötettől kezdve kezd érdekesebb lenni. Nem mondom hogy azokban nincsenek klisék és esetleg unalmasabb részek de szerintem megéri elolvasni, már csak a poénok miatt is. Nekem kicsit "meseszerű" volt. Tele volt fordulatokkal és váratlan történésekkel de nekem valahogy mégis egy kicsit olyan volt mintha egy amerikai tini filmről írták volna az egészet. Eleve szemet szúrt nekem az, hogy milyen a tornaterem, meg maga az egész iskola, és hogy mennyire tökéletes az osztályközösség, sőt nekem már kicsit Cortez is agyon volt tökéletesítve. Ennek ellenére szerintem egy nagyon szerethető könyv szerintem érdemes elolvasni sok mindent nem fogsz vele veszteni az biztos ;)
2016. nov. 6. 09:49
10/16 anonim válasza:
Arnold Párizsba fog költözni. Aztán meg csúnyán összeveszik Renivel és a barátságuk elromlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!