Írtam egy könyvet, hogy tudom előhívatni?
Figyelt kérdés
Egy kis regényt írtam (50 oldal), de ez az első regényem és nagyon büszke vagyok rá. Szeretném könyv formájában előhívatni de csak 1 példányszámban. Hol tudom ezt megtenni? Lényeg hogy olcsó legyen. Én wordben már teljesen megszerkesztettem (A5-ös papír, tördelés, formázás) valamint Photoshopba a borítót is elkészítettem neki, hogy ne kelljen ezért külön fizetnem. Olcsó megoldást szeretnék, ezért sima puha fedeles könyvre gondoltam.2016. okt. 12. 10:36
1/6 anonim válasza:
go Copyguruhoz - kinyomtatni, van olyan beállítás, hogy füzetnyomtatás, össze is tűzik
3/6 anonim válasza:
Előhívatni filmet szoktak, nem könyvet.
Vannak olyan digitális nyomdák, amelyek vállalnak egy példányt is. Mit értesz olcsón? Kétezer forint alatt nem úszod meg sehol.
A borító biztosan kifogástalan szakmailag? Pl. gerincméretet honnan vetted? Bár a 60 oldal az csak füzetecske. Az alapszíne fehér? Ha nem, akkor tettél rá 3-5 mm kifutót?
4/6 Márciuska válasza:
Vannak magánkiadók/nyomdászcégek, ahol vállalnak könyvnyomtatást akár egy példányban is, esetleg még a profi szerkesztésben/tördelésben is segítenek. Pl. textnyomda.hu, undergroundkiado.hu. Persze meg kell fizetni, de ha igazi kőnyvet akarsz, és nem csak egy összefűzött dokumentumot, ilyesmit keress.
5/6 anonim válasza:
ha 50 oldal A5-ben, akkor azért az füzet... copyguruban magad megcsinálod, tűzés vagy hőkötés (az könyvszerűbb) 1 A4 old 9 Ft borító színes 75 Ft - 1 pld ~ 500 Ft-ból kijön
6/6 anonim válasza:
A legegyzserűbb, ha te magad kinyontatod otthon, vagy valahol, ahol vallanak nyontatást, majd spiráloztatod, vagy sínt rakatsz rá. 1000 forint alatt bőven megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!