Lehet könyvet szerkeszthető verzióban letölteni vagy megvenni?
Figyelt kérdés
Reklám grafikát tanulok és egy könyvet szeretnék újra tervezni, a könyv meg van a tulajdonomban, de kellene a szöveg amit tudok szerkeszteni. Van valamilyen lehetőség diákként arra hogy felhasználjuk a művet? ha megveszem e bookot az szerkeszhető?2016. okt. 11. 22:06
1/6 anonim válasza:
Letöltöd PDF-ben, kontrol-cé, Word megnyit, kontrol-vé.
Tessék, már szerkesztheted is.
2/6 A kérdező kommentje:
igen. de nincs fent a könyv, kerestem mindenhol
2016. okt. 11. 22:27
3/6 anonim válasza:
Hát ha nincs fent, az cink, ilyenkor annyit tudsz tenni, hogy megveszed, és beszkeneled/begépeled te magad.
4/6 RoseTyler válasza:
Ha megveszed a könyvet, akkor beszkenneled, vagy végigfotózod oldalanként (vagy kétoldalanként) és ráeresztesz egy OCR programot (pl. Abbyy FineReader). Abból meg olyan formátumba mented, amilyen kell neked.
Ebookot még nem vettem sosem, nem tudom milyen formátumok, milyen védelemmel ellátva, de általában mindenről le lehet szedni a védettséget.
5/6 anonim válasza:
Nem szoktak szerkeszthető változatokat kiadni, mivel a művészek nem szeretik, ha belenyúlnak az alkotásukba, ill. a szerzői jogok is ott vannak.
6/6 anonim válasza:
Ott van egy csomó irodalmi mű a Magyar Elektronikus Könyvtár honlapján. Joglejártak. Szerkesztésre teljesen mindegy, hogy milyen szöveget használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!