Könyvet próbálok írni, de nem tudom mi legyen a történet! Tudtok ebben segíteni?
Figyelt kérdés
A helyszín meg van és, hogy milyen korban játszódik, de nem tudom mi legyen a történet. Ti, hogy találjátok ki a történetet?2016. okt. 11. 21:28
11/11 anonim válasza:
Én is próbálkozok az írással! Én úgy írok/kezdek egy történetet, hogy ha eszembe jut egy történet, próbálom továbbfejleszteni, kidolgozni a karaktereket, a további eseményeket. Ha nem jön az ihlet félre rakom, majd ha lesz ötletem folytatom, erőltetni semmiképp se jó ótlet
Ezt kérlek ne vedd sértésnek, de ha te nem tudsz történetet kitalálni, mi nem nagyon tudunk segíteni. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!