Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a bevezetőről?

Figyelt kérdés

Néhány ember akinek elküldtem a regényt azt mondta, hogy unalmas az egész és egyszerűen nincs semmi motivációjuk arra, hogy tovább olvassák az első fejezettől.

Ezért szeretném nagyobb körben is "letesztelni", hogy nektek mi a véleményetek róla. Ti tovább olvasnátok, vagy egyszerűen tényleg nincs semmi ami miatt tovább akarnátok olvasni? Válaszokhoz légyszives írjátok oda a korotokat, hogy lássam milyen korosztálynak milyen a véleménye róla.

A regény témája főként romantikus, némi drámával és humorral vegyítve.

Mivel nem engedi kirakni kérdésbe a hossza miatt(3,5 A/4-es oldal) ezért létrehoztam ennek egy blogot, hogy el tudjátok olvasni, a blog nem lesz frissítve.

[link]

2016. aug. 25. 19:07
 1/6 RoseTyler ***** válasza:
100%

Bevallom, átugrottam benne részeket. Valahogy úgy, hogy na, történik-e már valami... Szóval szerintem ez a terjedelem ennyi történésnek túl sok. A végén pedig lényegében lezárod, és így nincs semmi, ami megragadná az ember kíváncsiságát, hogy ne bírja abbahagyni. Én valahogy nem tudtam belelélni magam, szerintem nem találtad el a stílust ehhez.

32N

2016. aug. 25. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Van benne ígéret, de egyelőre nem tudsz írni. Azt javaslom, ne próbálkozz regénnyel még (vagy ha igen, ne túl nagy reményekkel és túl sok energiát belerakva), inkább írj novellákat gyakorlásként.

És olvass sok szépirodalmat, nézz minőségi drámákat, ne ragadj le a szappan-szinten. (Nem azt mondom, hogy te ott írsz, de érződik a befolyása rajtad. Egyébként a szappanokat vérprofik írják futószalagon, célzott igénytelenséggel és kiszámítottsággal.)

2016. aug. 25. 22:18
 3/6 PresidentEvil ***** válasza:
100%

.

"A serpenyőben lévő rántotta hangosan sercegett a forró olajban, miközben a fali órára pillantott." - ez az első mondatod. Így leírva ez azt jelenti, hogy a rántotta ránézett a fali órára. Ha az ember ilyen hibával találkozik rögtön az első sorban, nem biztos, hogy tovább olvas.

2016. aug. 25. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs tehetséged hozzá... mármint lehet, hogy lenne, de nem tudsz írni.

Telis-tele hibával, szemszögprobléma, klisé ("szíve trónja", WTH?), továbbá helyesírás - öntett... érdektelen, semmilyen.

2016. aug. 26. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
3 soron belül vagy 10 "nő"... Sherlock vagy, ("the Woman"), vasgy mi a fene?!
2016. aug. 26. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:
43%
Nem bírtam végigolvasni -pedig én néha tinilányok SZJG kopincsait is olvasom- szóval ne haragudj, de ritka rossz, a helyesírási hibákat én elnézem, mert az javítható, ha az egész történet gagyi, azt nem.
2016. aug. 26. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!