Szent Johanna Gimi Rentai Renáta hogyan lehet? - a nagy kérdésem!
Van egy angol műsor, a Superfat VS Superskinny. Ebben a két egészségtelen végletet hasonlítják össze.
Nah, itt akad sok olyan, aki csak egészségtelen kaját eszik, de keveset és sovány. Pl. emlékszem egy fiatal srácra, aki nagyon magas volt és iszonyatosan sovány, mert lusta volt enni, szóval egy étkezés helyett megevett mondjuk egy csokit.
Most vacsiztam. Mindjárt rátérek a desszertre, ami egy nagyobbacska krémes lesz. És még erősen szemezek egy zacskó chipsszel is, valószínűleg még ma nekiesek.
Ez nálam teljesen megszokott dolog. Ennek ellenére nem vagyok 45 kiló sem.
Sport? Pár hete kezdtem el újra sportolgatni sok-sok év kihagyás után (tudom, szégyen-gyalázat és fujj).
Egész életemben ilyen alkat voltam. És nem vagyok egy furcsa mutáns, családban is akad jó néhány ilyen, szóval valószínűleg jórészt genetika kérdése. De ismerőseim között is akad hasonló eset szép számmal.
Egyébként nem feltétlen vékony a könyvszereplő kiscsaj. Ha csak annyi van leírva, hogy a vádlijával elégedetlen, az nem jelenti azt, hogy amúgy baromi vézna. Mi van, ha neki nem az az etalon? Mi van, ha a szépfiúnak sem a pálcika lányok tetszenek? Nem elképzelhetetlen, mivel én mindig azt kapom, hogy klassz nő lennék, de felszedhetnék pár kilót.
Amúgy meg valóban nem ez a legnagyobb gond az említett könyvvel. Ha az ember kezébe 10-12 éves kor fölött kerül, akkor már elég szembetűnő hiányosságokkal küzd amúgy is, szóval szerintem ezt a kérdést is nyugodtan engedd el... :D
Ez nekem is életem kérdése volt, jó látni, hogy nem vagyok egyedül! :)
Azt olvastam, hogy sokak szerint Reni gyakorlatilag a "magyar Rory" (a Szívek szállodájából). Nem tudom, nézed-e, de abban mindig visszatér, hogy rengeteget esznek a lányok, és szigorúan egészségtelen dolgokat, mégis pálcikavékonyak mindketten.
Az én fejemben Reni is ilyen (a mázlistája), de a regényben valószínűleg azért nincs részletesen kifejtve, hogy könnyebben tudjanak azonosulni vele a más-más alkatú olvasók.
Ezen én is sokat gondolkoztam, és végül erre jutottam:
Kingának van nagyon jó alakja, említve is van, hogy a lovaglásnak szuper hatása volt nála, plusz ő mindig kihúzza magát és visszafogottan gyönyörű. Neki szuper alakja van. Virágnál csak az van említve, hogy alacsonyabb, Reninél pedig hogy egymagas Kingával. A VV-vastag vádli szindróma nála abszolút kitalált, senki nem erősíti meg ebben a dologban, így ez szerintem csak egy olyan kamaszlányos "felfújása" a dolognak. És igen, bár a suli, és mellesleg kb. a világ ( :DD ) leghelyesebb fiúja szeretett belé,de Corteznél ez nem első látásra történt, hanem lassan, fokozatosan. Reni mindenben a tipikus átlagos lány, átlagos magasság, átlagos "méretek", átlagos hajszín (melírozással finomítva, viszont! "belül", a belső értékei szempontjából különleges; hihetetlenül jószívű, már-már naivan jóindulatú, öniróniáját szuperül "használja", humora is van, és nem utolsó sorban nagyon okos és szorgalmas,nagy empátiával. Cortezt a belső értékeivel, és nem utolsó sorban azzal fogta meg, hogy Reni tényleg soha nem állt be a sorba, nem vihogott Cortez közelében, nem nyomult rá, nem erőlködött, hanem mindig tudott vele, az érzései ellenére, normális lenni. És ezzel fogta meg álmai fiúját :). Viszoooooont, (én tényleg sokat gondolkoztam rajta:DD )az tagadhatatlan, hogy a belső tulajdonságaival fogta meg Arnoldot is. Amiről pedig kevesebb szót ejtünk: 10.-ben Levi, y-nal:DD, Ő Reni normálissága miatt,hívta el a lányt a végzős bálra. Ahha! És nyilván nem utolsó sorban, ahogy Corteznek is, bejött a visszafogott-csendes-de szép külső, ez bizonyítja, hogy bár Reni totál átlagos, de, ha lehet ilyet mondani, átlagosan-szép. :)Éééés, Gomba. Őt szintén megfogta Reni, bár gyanítom, hogy őt inkább az "átverhető lány, finoman szép külsővel, de tuti mulya természettel"-következtetése miatt nyomult rá, csak hááát nem számolt Cortezzel:DD Remélem, segíteni tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!