Szent Johanna Gimi Rentai Renáta hogyan lehet? - a nagy kérdésem!
"este 6 után eszik amikor is lerakódik a kaja,"
Ez hülyeség! Nem fog senki csak azért hízni, mert hat után evett! A napi teljes bevitel számít, ami a lánynál nem sok, hisz nem ebédel, a szörnyű vacsorát meg rendszeresen csak turkálja.
Szerintem az is fontos mi az a bevitel. A hízást csak az miatt gondoltam, mert majdnem minden alkalommal amikor az írónő beleírta a dugikajás dolgot az valami csoki vagy süti vagy mekis kaja volt és nem egészséges étel.
Persze Reni lehet egy speciális eset, aki ehet amennyit akar és nem is látszik, csakhát személy szerint nekem kicsit túl szerencsésnek tűnik így, túl mesebeli így az egész. De lehet hogy pont ez a cél, hogy ez csak egy regény legyen ami egyeltalán nem az életszerűségétől értékes, hanem mert ez egy olyan világ ami minden lány álmaiban szerepelt már, hiszen Reni élete tényleg tökéletes és ez a Cortez is a lányok álmainak pasija.
Szerintem amúgy az írónő is vékonynak tervezte, hisz a kalauzban tényleg vékony az illusztrációkon. Persze a kalauzban mindenki tökéletes alakkal és menőn van megrajzolva...
Szóval, most már értem, igaz, szerintem mindigis piszkálni fogja az orromat ha az Szjg-re gondolok, hogy ez túl szép és túl tökéletes meg mesebeli, de megpróbálok a kerek egészre és a szép és tartalmas részekre gondolni, mert tényleg szép könyv, ha nem is a legvalóságosabb.
Ezt nem tudhatjuk. Nem vagyok szakértője ennek de egyet tudok. Ez a te véleményed. Elfogadom. Nekem viszont más a véleményem és nem tudok mit tenni. Reni reggelijéről nem tudunk nagy részben kimarad, a suliban a büfében vesz kaját, szóval az ebéd megvan, az én véleményem szerint az esti édességevés pedig nem egészséges. Nem hallottam olyanról még hogy az lett volna. Nem mondom hogy itt nekem van igazam teljes mértékben, de azt hiszem aki ilyen életmódot folytat az nem lehet egészséges és csodás alkatú. ÉS ennyire jó tanuló hogy oda tud figyelni éhesen. Meg tulajdonképpen egy csomó további kérdésem lehetne de inkább elfogadom úgy ahogy van.
Elfogadom a véleményed, nekem is van és ki tudja, lehet hogy neked van igazad de ez csak egy könyv. A valóságban mást gondolok, mindenki speciel eset. Jó volt kiírnom magamból ezt a kérdést mert érdekelt mások véleménye és megkaptam. Én is megosztottam és most már elfogadóbb vagyok. A dugikajálás következményéről pedig vélekedhetünk akár mindketten helyesen, hiszen mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!