Melyik könyvet válasszam? 15L
En az SZJG miatt szerettem meg olvasni. :) Lehet, hogy nem egy Verne könyv, de első körben szerintem érdemes Leiner könyvekkel kezdened.
És apukád számára aki már nem 15 és az se biztos, hogy olvasta-e egyáltalán, lehet, hogy hülyeség, de egy 15 évesnek teljesen megfelelő könyv.
Én nem akartam elolvasni a Szent Johanna gimit, mert... nem is tudom nem szerettem azokat az osztálytársaimat akik olvasták, arra gondoltam biztos nem is az én stílusom, meg aztán a főszereplőt Reninek hívják és én ismertem egy Renit akit egyszerűen utáltam mert az volt a szórakozása, hogy mindenkit szívatott, de egyik nap megtaláltam a szekrényem alján és belekezdtem. Teljesen elvarázsolt. Annyira imádtam, hogy most nemrég fejeztem be a sorozatot és mindig úgy érzem, hogy hiányzik valami az életemből. Mert szinte úgy éreztem, hogy a szereplők a barátaim, akik viszont most már nincsenek velem. :(
De vannak akiket a politika érdekel, nem biztos hogy mindenki az ilyen könnyedebb könyveket szereti. Szerintem egy 15 évesnek inkább az ilyenek valók, mint az 1984.
Nagyon régi kérdés, de azért lehet, hogy még valakit érdekel.
6. Teljesen egyetértek veled.
Egy 15 éves lány már simán van annyira tájékozott, hogy ne olyan szintű dogokat olvasson, mint a SzJG.
Én 14 évesen olvastam, és teljesen értehtő, izgalmas volt. A SZJg-t én már 10 évesen is gagyinak éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!