Szjg Fanok! Ezt csak én nem értem miért így van? Senkinek nincs testvére, de miért?
Figyelt kérdés
Jó, tudom Virágnak van/lett, de (szerintem) Beni az új házassághoz , , járt", ezzel lett (én úgy gondolom), , szimbolizálva", hogy Virág apukája új életet kezdett.2016. aug. 1. 13:09
1/10 anonim válasza:
Szvsz az ilyen könyvek nem arra valók, hogy az ember logikát keressen bennük, vagy alaposabban elgondolkozzon rajtuk...
Gondolom az írónőnek könnyebb volt a karakterekre és a közöttük levő viszonyokra összpontosítani úgy, hogy nem lóg a nyakukon egy vagy több testvér.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi a választ.
2016. aug. 1. 16:32
3/10 SzJG fann válasza:
Én utoljára kb. egy fél éve olvastam,de nekem tényleg úgy rémlik,hogy Kingának volt egy tesója. (Bocs ha mégis téves lenne az infó)
4/10 A kérdező kommentje:
Tényleg Kitti!El is felejtettem.Kb én is annyi ideje olvastam
2016. aug. 1. 19:06
5/10 anonim válasza:
Igaz én is régebben olvastam a könyveket de úgy emlékszem nem nagyon van részletezve a "kevésbé fontos" szereplők háttere. Pl. Andris, Robi, Macu, Gábor vagy Zsák... nekik simán lehetne testvérük is csak nem volt lényeges megemlíteni.
8/10 anonim válasza:
ezen én is sokat gondolkoztam és jó látni hogy nem vagyok egyedül :)én azzal magyaráztam magamnak hogy mivel ez egy elitebb, suli (amiért ugye fizetni is kell) és ezérta jobb anyagi helyzetben lévők járnk ide, akik általában/emiatt egykék. de lehet hogy nem így van de én így godoltam :)
9/10 anonim válasza:
Kingának van egy huga, azt hiszem Andrisnak egy báttya, egyszer volt említve, Virágnak pedig egy kisöccse
10/10 _kszs.sztr_ válasza:
Szerintem Robiról írta ( vagy Andrisról) hogy valami halálfejes cuccot kapott a bátyjától. Meg amúgy Kinga huga + Virág öccse. De lehet hogy a többieknek azért nincs, mert nem nagyon tudott volna mit írni róluk és inkább nem foglalkozott ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!