Én vagyok az egyetlen aki nem utálja Umbridge-t?
Mármint persze nem volt a kedvenc szereplőm, elég idegesítő.De ő legalább nem ölt meg annyi embert mint Voldemort.
A HP fanok brutálisan utálják Umbridge-t és olyan furcsa hogy bennem valahogy nincs meg ez a mély utálat:D
Meg valahogy Fred halála sem érintett meg annyira.Talán azért, mert sosem olvastam végig teljesen a Harry Potter, csak a Halál ereklyéi feléig,aztán belelapozgattam a fontosabb részekbe.(Tudom hogy értelmetlen de akkoriban annyira függő voltam, hogy sírnom kellett a gondolattól hogy befejezzem a Harry Pottert)
Lehet hogy emiatt van? Mert valahogy nem érzem át Fred halálát,olyan mintha meg se halt volna:D
Siriusnál, ahol végigolvastam minden jelenetet vele órákig bőgtem a résznél ahol meghalt.
De a fő kérdés:Rossz ember vagyok amiért nem utálok egy olyan karaktert mint Umbridge?xD
Lehet a tanárok tudtak az esetről, csak nem tudtak mit tenni Umbridge ellen:/
Amúgy el is felejtettem hogy valaha ilyen kérdést írtam ki:D De még mindig ugyanazon a véleményen vagyok, nem tudom őt utálni, semleges karakter, max csak annyi hogy nem kedvelem. Igazából most hogy belegondolok még sosem utáltam senkit sem, legyen az fiktív karakter vagy valódi személy. Mert senki sem születik gonosznak, és akárhány rosszindulatú emberrel találkozom mindig az jut eszembe hogy vajon hogyan lett ilyen? Bántalmazták, csúfolták, megalázták? Csak sajnálni tudom az összes hasonló embert, biztos rengeteg elfojtott düh és agresszió akar a felszínre törni belőlük ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!