Én vagyok az egyetlen aki nem utálja Umbridge-t?
Mármint persze nem volt a kedvenc szereplőm, elég idegesítő.De ő legalább nem ölt meg annyi embert mint Voldemort.
A HP fanok brutálisan utálják Umbridge-t és olyan furcsa hogy bennem valahogy nincs meg ez a mély utálat:D
Meg valahogy Fred halála sem érintett meg annyira.Talán azért, mert sosem olvastam végig teljesen a Harry Potter, csak a Halál ereklyéi feléig,aztán belelapozgattam a fontosabb részekbe.(Tudom hogy értelmetlen de akkoriban annyira függő voltam, hogy sírnom kellett a gondolattól hogy befejezzem a Harry Pottert)
Lehet hogy emiatt van? Mert valahogy nem érzem át Fred halálát,olyan mintha meg se halt volna:D
Siriusnál, ahol végigolvastam minden jelenetet vele órákig bőgtem a résznél ahol meghalt.
De a fő kérdés:Rossz ember vagyok amiért nem utálok egy olyan karaktert mint Umbridge?xD
Én sem utálom őt, inkább sajnálom, hogy olyan ember lett belőle, amilyen.
Ellentétben veled, én Sirius halálánál soha egyetlen könnycseppet sem ejtettem, annak ellenére, hogy szerettem őt, szóval a kérdésedre a válasz az, hogy minden ember máshogy reagál bizonyos eseményekre/emberekre.
Én is inkább csak szánni tudom.
Mondjuk ez igaz, minden ember más:) Csak ennél a témánál tényleg soha nem találkoztam még olyannal aki ne mondta volna azt hogy utálja, pedig elég sok Harry Potter rajongót ismerek:D
Tudom, és nem is azt mondtam hogy kedvelem vagy hogy helyeslem amit tett.
Csak valamiért nem tudom olyan mélyen utálni mint sok ember.
igen, te vagy az egyetlen.
De nem vagy rossz ember, ha meglátod a jót a leggonoszabb emberekben is, és nem azért szereted őket, mert gonoszok, hanem mert van bennük egy pici jó. Nem vagy rossz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!