Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Dan Wells rajongók, hogy is...

Dan Wells rajongók, hogy is van ez most? (Az ördög egyetlen barátja c. könyvvel kapcsolatban)

Figyelt kérdés
Barátnőmtől megkaptam karácsonyra "Az ördög egyetlen barátja" c. könyvét az írónak, és most jutottam el odáig hogy bele is kezdjek. Utánanéztem a könyvnek, mert most találkoztam először ezzel az íróval és nem ismerem a munkásságát, viszont elbizonytalanodtam. Molyon úgy van feltüntetve, mint a John Cleaver sorozat 4. kötete, viszont azt is írták a leírásban hogy ez egy új trilógia első kötete. Most nem tudom, hogy mennyire lenne szükségem ama bizonyos John Cleaver sorozat cselekményeire, hogy megértsem ezt - mert ahogy megállapítottam valami közük azért van egymáshoz -, vagy ez most tényleg egy vadiúj sorozat, csak ugyanazzal a szereplővel? Vagy hogy van ez?

2016. jan. 3. 20:42
 1/1 anonim válasza:
Miért nem a barátnôdet kérdezed meg?
2016. jan. 9. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!