Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak szerintem nagyon igénytel...

Csak szerintem nagyon igénytelen az SzJG meg a Bexi sorozat? 12/L

Figyelt kérdés

2016. máj. 26. 14:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted talán, mások szerint nem... nem tetszik nem olvasod. de ne jelents ki olyat ami nem helytálló.
2016. júl. 4. 17:18
 22/25 anonim válasza:
100%

Valamennyire egyetértek mert más könyvekhez viszonyítva témyleg semmi, de talán pont ez benne a jó. Én személy szerint már valamennyire unom a sok történetet, amiben a főszereplővel mindig annyi hihetetlen dolog történik mert a valóság legtöbb esetben nem ilyen. Ez a könyv egy teljesen átlagos történet és pont azért szerethető mert azonosulni lehet vele ugyanis a legtöbb kamasznak hasonló bajai vannak mint Reninek. Persze az SzJG tényleg nem egy nagyon komoly mű, de ez nem is baj. Egy könnyű és szórakoztató könyv.

Kérdező

Ha neked nem tetszik a könyv az még nem azt jelenti, hogy rossz is. Mindenki más dolgokat szeret és attól még, hogy valaki mondjuk nagyon szeret egy könyvet az sem jelenti azt, hogy az a könyv olyan hihetetlen jó. Egyszerűen mindenki más és mindenki mást szeret.

2016. júl. 17. 19:02
 23/25 anonim ***** válasza:
22%
Nem véletlen nem tetszik nektek :D Laura nem 10 éveseknek ír regényeket...nem véletlen IFJÚSÁGI KÖNYVEK...várjatok vele 3 évet :) akkor már érteni fogjátok a lényeget ;)
2016. júl. 27. 20:44
 24/25 A kérdező kommentje:
Ja csakhogy azóta már majdnem 13 vagyok ^_^ és nem tetszik ^_^ én inkább maradok az én kis Cassandra Clare, Rachell Hawkins, Gayle Forman, és sok más könyveinél ^_^
2016. júl. 28. 08:35
 25/25 anonim ***** válasza:

A 23asnak üzenném: tényleg? Tizennégy évesen beleolvastam, undorodva dobtam el. Most, tizenhat évesen is beleolvastam, még jobban undorodtam. Szerintem LL pont az ilyen tizenegy két éves korosztálynak ír, akik még csak ábrándoznak a gimiről meg a szerelemről. Aki már ténylegesen benne van, az nem akar olvasni róla, inkább átéli ő maga.

Valamelyik korábbi válaszoló azt írta, hogy 12 évesen nem olvas az ember ezer oldalas könyveket. Dehogynem. Tíz évesen fejeztem be a Gyűrűk Urát, utána jött az Örökség, szintén egyenként ezer oldalas könyvsorozat, aztán Trónok Harca....

A kérdezőnek meg gratulálok, hogy ilyen kifinomult ízlése van és teljesen egyetértek vele.

2017. febr. 12. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!