Csak szerintem nagyon igénytelen az SzJG meg a Bexi sorozat? 12/L
Nekem az SzJG örök kedvencnek fog számítani. Szerintem Leiner Laura nagyon jól ír. Persze ez a saját véleményem. Mindenkinek más az ízlése.
14l
Hát, ezzel nem akarok senkit elszomorítani, de 10-11-12 évesen imádtam, a legjobb könyvnek tartottam a világon. Viszont 14 évesen visszaolvastam...
SEMMI. A gond az, hogy a nagy semmiről szól a könyv, teljesen szét van húzva (értelemszerűen minél több rész annál több pénz). És az alapsztorit három mondatban össze tudod foglalni, és ez leírja a 8 részt. Felkeltek, Reni hisztizik egy sort a pattanások és a vádlija miatt, sír mint az állat Cortez után, aztán az ötödik résztől minden ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy reggelente C várja a kapuban. És mindezt az abszolúte unalmas és semmilyen eseménysorozatot megkoronázza az írónő egy olyan szinten KLISÉS véggel, hogy azt hittem szivárványt okádok a lábamra.
De Leiner Laura jól el tudja adni a könyveit, így miközben olvassuk, fel sem tűnik hogy lószarról se szól :)
(csak az én véleményem, nem kell egyetérteni, de a kritikát illedelmesen kell feldolgozni)
ízlések és pofonok
nekem 23 évesen tetszett...űde azt mondani rá h igénytelen na az azért jócskán túlzás.(főleg h egy olyan lányról szól aki jó tanuló és szinte csak olvas kb.)
am egy több ezer oldalas könyvet végigolvastál és meg is értettél 10 évesen azt nehezen hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!