Csak én gondolom így? (Bexi)
Figyelt kérdés
En a Szjgben Renit nem nagyon birtam a folytonos szenvedese miatt, hogy annyira odavolt Cortezert stb. Nekem szemely szerint a Bexi sorozat azert lett a kedvenc Lenier Laura konyvem, mert vegre egy olyan foszereplo volt benne, aki kiall magaert, nem hisztizik es nem esik bele rogton a fiukba (itt Markra gondolok), tele volt vicces beszolasokkal stb. De viszont a Hullocsillagban szerintem mar Beka atment Renibe, az egeszben vegig szenvedett, latvanyosan kimutatja az erzelmeit Mark irant, durva beegesei vannak...Csak en gondolm igy?2015. aug. 14. 21:53
1/6 anonim válasza:
A Leiner Laura könyvek olyanok mint a zsánerfilmek, ha egyet elolvastál az összeset elolvastad.
Bexi pont amiatt lett olyannak megírva amilyennek, hogy ellensúlyozza az SZJG Reni féle karaktert.
2/6 anonim válasza:
Hat van benne valami.De nekem pont ez tetszik a Leiner Laura könyvekbe!
Sokat neveteka beégéseken.A hisztiket is eltudom viselni.Lehet hogy azért mert valahogy közel áll hozzám Laura könyvei nem tudom.Én szeretem mindet!<3
Nincs egyforma ember!☺
4/6 anonim válasza:
Nem tom, én imádom a Bexi minden részét :)
5/6 anonim válasza:
Igazából az SzJG sorozatból mindenki Reni hisztijeit hozza fel, hogy milyen idegesítő (amúgy az is) de hogyha Reni nem hisztizne, szenvedne és sóvárogna Cortez után, akkor nem is lenne mitől különleges a sorozat. Akkor nem lenne mit felhozni, kibeszélni, megbeszélni csak azt, hogy Reni milyen erős. A Bexi is Leiner Laura egyik legjobb könyve, személy szerint mindet imádom. Mindet. (Khmm, khmmm, #márker)
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok, meg így sokkal izgibb volt szerintem a SzJG, hogy Reni húzta az időt, mert gondoljatok bele, ha csak úgy, 1000000%-os magabiztossággal odaállna Cortez elé, hogy szereti, akkor Cortez mondaná hogy ő is. És kb ennyi lenne a sorozat. Ha nincs igazam akkor sincs semmi baj csak én így gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!