Csak szerintem nagyon igénytelen az SzJG meg a Bexi sorozat? 12/L
Jé, itt a második én! Szia, én is tizenkét éves lány vagyok, 10 évesen olvastam a SzJg- t, imádtam, mára szinte olvashatatlannak tartom. A Bexi- sorozat valmicskét jobb, de nem sokkal.
Képzeletbeli virtuális pacsi?:D
SziA!
Teljesen egyet értek az első válaszolóval. Én sem tartom sokra a sorozatot /bár csak az SZJG-t ismerem/, ettől függetlenül teljesen rendben van, hiszem megvan a maga funkciója. Könnyen, gyorsan lehet olvasni, könnyű élvezetet nyújt. Ha valaki ezzel kezdi megszeretni az olvasás élményét, hát hajrá. Ha az olvasója tovább tud lépni komolyabb irodalom felé, akkor ez a sorozat épp elvégezte a feladatát.
A nagyobb probléma az, ha beleragad ebbe a színvonalba, de az meg nem ezeknek a könyvnek a hibája.
Ettől függetlenül könnyű szórakozásra minden korosztályban van igény. A Nálad 20-30 évvel idősebb korosztálynak is meg van a maguk "Leiner Laurája", és az igazat megvallva - vagy csak az én igénytelenségemet jelezve :)- néha jól esik könnyed, komolyan nem vehető, szórakoztató irodalmat is olvasni. A hangsúly az IS-en van.
Köszönöm a válaszokat!
Második válaszoló, virtuális PACSI!!!
Szerintem sem csúcskategória
Az szjg-ben voltak jo poenok és ennyi (bár azok is elég agyhalott poénok voltak)
Igen, engem az egész sorozatból ez az idézet fogott meg csak:
"Az igaz barátok nem azért vannak, hogy mindenben támogassanak?
Nem. Az igaz barátok azért vannak, hogy észhez térítsenek, ha hülyeséet akarsz csinálni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!