Szerintetek melyik jobb? A szjg vagy a bexi sorozat?
Az SzJG-t elrontották a szememben a gyűlölködők. Megmutatták a hibáit. A Bexinél ezeket nem olvastam el. Egyébként az
szjg-ben 21.századi, iskolásoknak szánt poénok vannak.A Bexinek más az alaptörténet kiegészítése.Nekem mindkettő nagy kedvencem. De ha választani kell, inkább a Bexi.(nincs úgy elnyúzva a szerelmi szenvedés lásd:rágós papírok)
Mikor a SZJG- t olvastam annyit bőg te és röhögtem együtt Renivel, hogy a szüleim már azon gondolkodtak, hogy diliházba vigyenek-e XD
Amikor a Bexit olvastam akkor pedig szerelmes lettem Márkba, néha szerettem Őt néha viszont meg tudtam volna ölni. Az egyik résznél ( a CSASZ forgatásánál) pedig meg tudtam volna folytani Bekit. Személy szerint mind2 könyvet ajánlom, de belőlem a Bexi több érzelmet váltott ki.
Ha pedig valakinek van kedve ezekről a könyvekről dumálni, írjon priviben.
SzJG örökké! Akár kezdő vagy akár nem az SzJG tökéletes választás! Jó humor! Vicces történet! Szuper karakterek! És Cortez...awwww
A Bexi is jó de ha olyan sulis történetet akarsz ami közel nő a szívedhez, meg ne forduljon más a fejedben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!