Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek melyik jobb? A...

Szerintetek melyik jobb? A szjg vagy a bexi sorozat?

Figyelt kérdés

2016. máj. 10. 15:50
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
79%
Bár imadom az szjg t a Bexi az örök kedvencem
2016. júl. 28. 09:06
 22/26 anonim ***** válasza:
15%
Vannak jó irodalmi alkotások, pl.Végzet Ereklyéi, Percy Jackson, Ha maradnék, Csillagainkban a hiba, inkább ezeket olvasd. Van amikor az embernek csak egy kis könnyed, szerelmes nem nehéz cselekményü könyvhez van hangulata, akkor jöhetnek ezek...ha szeretnéd esetleg hogy ajánljak, nagyon szívesen segítek priviben....vagy bárkinek aki szeretné.....csak egy életkort meg egy könyvstílust írj!
2016. júl. 28. 16:57
 23/26 anonim ***** válasza:
79%
Szjg-t is imádtam, de nekem az egy nagyon picit uncsi volt.Bexi szerintem jóval jobb, szerintem viccesebb, pörgősebb.Meg persze Nagy Márk:)Szerintem először a Szjg-vel kezdd, de utána mindenképpen olvasd el a Bexi sorozatot.!Nagyon-nagyon megéri!!!Egyébként letehetetlen:)))
2016. okt. 26. 17:39
 24/26 anonim ***** válasza:
75%

Az SzJG-t elrontották a szememben a gyűlölködők. Megmutatták a hibáit. A Bexinél ezeket nem olvastam el. Egyébként az

szjg-ben 21.századi, iskolásoknak szánt poénok vannak.A Bexinek más az alaptörténet kiegészítése.Nekem mindkettő nagy kedvencem. De ha választani kell, inkább a Bexi.(nincs úgy elnyúzva a szerelmi szenvedés lásd:rágós papírok)

2016. okt. 27. 20:52
 25/26 anonim ***** válasza:

Mikor a SZJG- t olvastam annyit bőg te és röhögtem együtt Renivel, hogy a szüleim már azon gondolkodtak, hogy diliházba vigyenek-e XD

Amikor a Bexit olvastam akkor pedig szerelmes lettem Márkba, néha szerettem Őt néha viszont meg tudtam volna ölni. Az egyik résznél ( a CSASZ forgatásánál) pedig meg tudtam volna folytani Bekit. Személy szerint mind2 könyvet ajánlom, de belőlem a Bexi több érzelmet váltott ki.

Ha pedig valakinek van kedve ezekről a könyvekről dumálni, írjon priviben.

2016. dec. 18. 14:10
 26/26 anonim válasza:

SzJG örökké! Akár kezdő vagy akár nem az SzJG tökéletes választás! Jó humor! Vicces történet! Szuper karakterek! És Cortez...awwww

A Bexi is jó de ha olyan sulis történetet akarsz ami közel nő a szívedhez, meg ne forduljon más a fejedben!!

júl. 7. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!