Bexi sorozat (leinee laura) vagy a Luxen sorozat a jobb? Egyszeruen nem tudok donteni 14lány vagyok
A Luxen sorozat sokkal jobb, nem csak azért mert van benne fantasy. A romantikus szál mellett a történet egyedi, a karakterek jól kidolgozottak, a párbeszédek jók, van benne humor is.
Nem is csoda, hogy miért szeretik több országban is és, hogy miért tervezik megfilmesíteni az első részét.
Ez két teljesen különböző, összehasonlíthatatlan könyvsorozat. Mindkettő bővelkedik humorban, a Bexi sorozat egy kedves, vicces kis történet tinisztárokról, voltak részek, ahol halálra röhögtem magam, de én mégis inkább a Luxent választanám, sokkal komolyabb, fantáziadúsabb, és sokkal egyedibb, mint a többi tiniregény, habár az eleje kicsit sablonnak is tűnik.
Mindkettő jó a maga műfajában, de inkább Luxen.
Nem lehet összehasonlítani a kettőt. A Luxen sokkal komolyabb, a Bexi inkább kis könnyed olvasmány.
Én személy szerint mind a kettőt imádom, de a Luxenben nekem túl sok volt a szex és hasonlók (kicsi vagyok még hozzá 😂) úgyhogy a Bexit választanám.
A Luxen sokkal kidolgozottabb, tele van csavarral, a Bexin viszont nagyon jókat lehet röhögni. (Az illúzió alatt egyszer magamra köptem a teát annyira röhögtem 😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!