Az Aaron vagy az Ian név jobb egy ilyen karakternek?
Figyelt kérdés
Jó harcos, sok mindent átélt, kemény, zárkózott, emiatt mogorva, de jószívű, magányos, sebzett, jóképű, határozott, erős, ilyesmi.2014. dec. 30. 23:16
1/10 anonim válasza:
Szerintem mindkettő gyenge, semmilyen.
Egyébként meg "nem a gombhoz veszünk kabátot".
2/10 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kíváncsi, melyik jobb a másiknál.
Esetleg valaki segítőkész?
2014. dec. 31. 00:18
3/10 Melancholic Eye válasza:
Nekem inkább valahogy az Ian... de abban egyetértek az előttem szólóval, hogy egy kicsit tucat név... Szerintem találhatnál valami érdekes és ritkább nevet amitől még különlegesebb lehet a karakter. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Az Ian csak becenév lenne, a teljes név Balian. Köszi a választ :)
2014. dec. 31. 09:46
6/10 anonim válasza:
Nekem az Aaron jobban tetszik. Bár elég gyenge mindkettő.
8/10 anonim válasza:
Szerintem ha Baliannak hivod az tok jo, de ha Ian es Aaron kozul kell valasztani akk az Aaron vhogy jobb. Sztem semmikepp se becezd a Baliant mert akk elveszti az ugymond "ismeretlenseget"
9/10 anonim válasza:
Jah egyet ertek, ha a konyveben a teljes neven lesz a legtobbszor szolitva akkoa az elso, mert az kulonleges es sokkal jobban illik a megadott szerplohoz. Maskulomben az Aaron.
10/10 A kérdező kommentje:
Balian lesz, köszönöm a segítséget a normális válaszolóknak!
2014. dec. 31. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!