Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek melyik jobb? A...

Szerintetek melyik jobb? A szjg vagy a bexi sorozat?

Figyelt kérdés

2016. máj. 10. 15:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%
Mindkettőt olvasd el, de szerintem a SzJG-vel kezd, mert érdekesen, viccesebb, és nekem az jobban tetszett! :) de a Bexi-sorozatot is olvasd el, én azzal még nem végeztem! :)
2016. máj. 14. 22:34
 12/26 anonim válasza:
84%
A Bexi,mert az sokkal realisztikusabb,a szereplők is hihetőbbek.Úgy értem előbb összefutok egy Nagy Márkkal mint egy Cortezzel.A történet izgalmasabb,az SZJG-ben olyan monoton..Reni elmegy a suliba,hazamegy sírni..később pedig:Reni hazamegy és várja Cortezt...kb.Mellesleg a Bexi számomra viccesebb is volt és a főszereplő is rokonszenvesebb.*A félreértések elkerülése végett imádom a(z) SZJG-t,csak az az érzés ami akkor kerített hatalmába amikor először olvastam már elmúlt és már jobban bele látok a hibákba*
2016. máj. 19. 20:46
 13/26 anonim válasza:
72%
Az szjg-t régebben szerettem. De a bexi sorozatot imádom. Többször is elolvastam az eddig megjelent részeit. Maga a szereplők és a történet szimpatikusabb. Szóval szerintem a bexi sorozat.
2016. máj. 20. 22:37
 14/26 anonim válasza:
48%
Én a SZJG-t untam... de ez az én véleményem... A BEXI sorozat NAGYOON SZUPII, szerintem az SOKKAL jobb, azzal kezdd !!
2016. máj. 21. 13:45
 15/26 anonim válasza:
71%
Egyet értek az egyik kommentelővel,a Bexi sorozatban kiszámíthatóbb,hogy mi történik. Az Szjg engem úgymond kicsit megváltoztatott. Újra és újra elolvasom a mai napig pedig 18 éves vagyok. És nem gondolom gyerekes történetnek, hiszen végig le van írva,hogy hogyan nőnek fel. A fiatalabbakat is megértem mondjuk, hogy unják, ez már úgymond egy elbaszottabb korosztály (elnézést,de semmi olyat nem mondok ami nem igaz). Az egyik kommentelő azt írta,hogy előbb összefut egy Nagy Márkkal, mint egy Cortezzel. Ezt ugye nem gondolod komolyan? Minden suliban megvannak a legnépszerűbb srácok, akiknek a többsége hasonlít Cortezre. De javíts ki, ha tévedek és naponta szembe megy veled egy tehetség kutatóból jött fiatal srác aki hirtelen beléd szeret. Az Szjg realisztikusabb, választékosabb, érdekesebb történet olyan szereplőkkel,akik akár mi is lehetnénk. Elnézést ha a véleményemmel megbántottam valakit is, nem állt szándékomban. És ezzel nem szóltam le a Bexi sorozatot, engem szimplán nem fogott meg.
2016. máj. 23. 21:35
 16/26 anonim ***** válasza:
33%
Egyetértek az előzővel, a Bexi nagyon kiszámítható, az SzJG pedig egy nagyon jól megírt könyv....nem tudom, hogy a az SzJG sikere után Laura kicsit lazított? Amúgy nálunk is megvan a suli Corteze :))
2016. máj. 24. 06:36
 17/26 anonim válasza:
69%
Bexi!!!!
2016. jún. 4. 13:12
 18/26 anonim ***** válasza:
86%
Mind2 más,Az SZJG örök kedvenc,viszont a Bexi sorozat is nagyon jó.A Bexi sorozat témája nagyon tetszik,az SZJG-é is szóval mind2. :)
2016. jún. 9. 01:07
 19/26 Szabina Bencsik válasza:
Én is írtam ki egy ilyen kérdést, nekem olvasónaplóhoz kéne. Szerintem egy ici-picit a Bexi-sorozat jobb, bár lehet, hogy csak azért gondolom így, mert most fejeztem be az olvasását. Leiner Laura összes könyve tökéletes és nem lehet őket letenni
2016. jún. 17. 10:28
 20/26 anonim ***** válasza:
18%

Bexi, bár egyik sem túl igényes mű. A SzJg Renije folyamatosan bőg, mindennel baja van, az egész csak a picsogásairól szól. Mert, ha vele jár Cortez, akkor ő nem elég jó hozzá, ha nem jár vele nem alszik, mert sír és sír, ja és még sír is egy pirinyót. Azzal is baja van, hogy ő okos és tanul, nem bulizik, meg tesz az egész sulira. Én ennek örülnék, de mindegy. Mindenkivel összehasonlítgatja magát... Idegesítő.

A Bexi- sorozat is idegtépő, ugyanazon szenvednek az egészben, de valamivel élvezhetőbb, nem csak végigsírt, folyton suliba járós cucc. Nagy Márk karaktere pedig ezerszer megfogóbb, mint Cortezé, bár mindekttőről keveset tudunk, a karakterük nincs kidolgozva. Az alapsztorija ugyan pocsék (akárcsak az A Szent Johanna giminek is- bár, ha jobban belegondolok, az SzJg- nek olyanja nincs is), de itt legalább a mellékszálak megkapóak, élvezhetőek.

2016. jún. 22. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!