Akik olvasták már a Bexi 4-et, a Nélküled című könyvet, ők mit gondolnak erről?
Figyelt kérdés
A végén szerintetek kit választott Bexi? Én nagyon remélem, hogy Márkot, de a körülmény úgy írja le, mintha Tomit választotta volna. Hiszen az a valaki ott vár rá, mikor ők megérkeznek nem tudom, hogy hova, és...Márk velük menne, nem? Hiszen miért menne külön a fellépésére, főleg, ha együtt lenne Bexivel?
De közben meg zavaros is...Hiszen Beki miért lenne olyan boldog attól, mert Tomit választja? Hiszen oké, hogy kedveli, de Márkot meg..szereti...És Márk is szereti őt és ezt Beki is tudja. Akkor meg? Mi vinné rá, hogy Tomit válassza? Hiszen őt alig ismeri...
Szerintetek?
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
2016. máj. 3. 21:07
11/13 anonim válasza:
Szerintem Tomit válassza (sajnos) mert az 5. rész tartalmában azt írja ugye hogy megcsókolja meg stb. és általában mondani szokta Márk nevét amikor találkoznak Tomiét meg nem nagyon és akkor szerintem Tomit
12/13 anonim válasza:
Ha Tomót választja megkeresem, megölöm, elásom, kiásom, klónozom, és az is megölöm. #forevermárker
13/13 anonim válasza:
Sziasztok!
Valaki légyszíves eltudná mondani, hogy miről szól a Bexi Illúzió?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!