Kedves emberek akik olvasták az Útvesztő trilógiát és látták a Tűzpróbát filmben! Megmondanátok nekem, hogy mi a fene volt ez?!
Az én véleményem erről az egészről: Aki olvasta a könyvet és utána nézte meg a filmet annak őszinte részvétem, de ha a könyvet nem olvasta akkor még kedvenc film is lehet. Gyönyörű táj meg izgalmas akciók, a szereplők teszik a dolgukat, látványos, DE, a könyv az ezerszer jobb, mint ez a valami. Az elején egy szobába érkeznének ahonnan később kijutnak nem pedig valahol a veszett építményében. 2 csoport volt, 1 fiú egy lány, nem pedig jó sok. Aris a filmben annyira egy kis törékeny pálcika, hogy amíg a nevét nem tudtam meg fel sem ismertem volna. A perzselő forróságban 3 réteg ruhában mászkálnak...szerintem ezt nem is kell elmagyaráznom. Brenda és haverja pedig (mint a 3. kötetből kiderült) immúnisak voltak. A végén fingom nincs mi volt az a jelenet, ott valami ocsmány szörnyekkel kellett volna harcolniuk ehelyett elrabolták Minhót...Mindenki csak a Halálkúrában kapta volna vissza az emlékeit itt meg Teresa már összefog a veszettel.
Összefoglalva: Ízekre van cincálva minden kötetből, a szereplők tök mások, mint a könyvben, méghozzá majdnem meg is döglik a csaj mikor ő "elvileg" immúnis.
Szóval erre azt mondom, hogy "Jó volt a popcorn, de inkább elolvasom 1 hét alatt a könyvet megint". És lesz 3. része...Nem tudom, hogy mi lesz benne, mivel az összes ott történő dolgot lényegben eldumálták ebben is. Jó nagy csalódás volt, hogy ennyire más lett, mint a könyv. De ez egy film, nem is egy könyv, szóval, nem is vártam többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!