Akik olvasták már a Bexi 4-et, a Nélküled című könyvet, ők mit gondolnak erről?
A végén szerintetek kit választott Bexi? Én nagyon remélem, hogy Márkot, de a körülmény úgy írja le, mintha Tomit választotta volna. Hiszen az a valaki ott vár rá, mikor ők megérkeznek nem tudom, hogy hova, és...Márk velük menne, nem? Hiszen miért menne külön a fellépésére, főleg, ha együtt lenne Bexivel?
De közben meg zavaros is...Hiszen Beki miért lenne olyan boldog attól, mert Tomit választja? Hiszen oké, hogy kedveli, de Márkot meg..szereti...És Márk is szereti őt és ezt Beki is tudja. Akkor meg? Mi vinné rá, hogy Tomit válassza? Hiszen őt alig ismeri...
Szerintetek?
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Szerintem Márkot, legalábbis nagyon remélem...
Tomi csak azért volt ott hogy kipótolja Márk helyét
Én nagyon remélem hogy nem Tomit választja hanem Márkot , már így is túl sokáig voltak külön.....:(((((((
Szia!! Szerintem Márkot válassza , nekem úgy tűnt ,hogy van pár apró jel..,hogy Márk szereti őt és harcol érte de Beka ezt pontosan tudja csak teszi a hülyét.. Mert Ő ,,kedveli Tomit" .. Amikor elolvassa szerintem már az is pár kis jel ,hogy Márkot válassza....
De nem tudom mert Daniella össze zavart amikor mondja,hogy vàlassz ..
szerintem tuti Tomit valassza :D mert a "kovetkezo resz tartalmabol" oda ugye irta hogy a fellepok a koncerten ugy lesz (idezem) "delután hattól Evelin és Fogd be Aszád, héttől az Üres Utcák nyolctól pedig a fő fellépő...Nagy Márk.." Nekem fura hogy mielott leirta volna ki lep fel nyolctol pont pont pontozott .... Nekem ez furi picit hogy ot irja utoljara :D .... Es szerintem azert sir a vegen mivel igy bucsuzik marktol mivel Tomival azt beszelte hogy ezutan Markot kerulje ahogy tudja ... Es amit elozoleg irt valaki hogy Markal menne a fent emlitett fellepesre ... Szerintem ez nem indok mert siman meglehet oldani hogy ne egyutt menjenek . De a konyv vegere (vagy legkesobb a sorozat vegere osszejonnek 😍) :D SZERINTEM
(De azert valljuk be csak a Mark ekkora macso hogy koszones utan egybol lesmaroljaaaa szoval szerintem addig a jelenetog Tomival lesz de a csok utan rajon hogy Markot szereti :D bar szerintem itt meg nem jonnek ossze mert Bekát ismerve lelkiismeret furdolasa lesz szoval kesobb jon ossze "Márxival" 😍😍❤ :3 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!