Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SZENT JOHANNA GIMISEK! Nemtudo...

SZENT JOHANNA GIMISEK! Nemtudom hog csak velem van e igy de engem teljesen magával ragadt és akarom hogy létezzen cortez! :D a és nem értem hogy lehet reni ennyire szerencsés? Hogy megkapta cortezt miközben szinte semmit nem tett érte

Figyelt kérdés
most járok a könyvnek a vége felé szoval irjátok le hogy melyik a kedvenc részetek és mi tetszik benne!

2016. márc. 29. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Úgy lehet ilyen "szerencsés" mert a történet kitaláció, fikció. Egy illúzió ami a kislányoknak eladhatóvá teszi a könyveket. Ennyire egyszerű az egész.
2016. márc. 29. 13:33
 2/7 anonim válasza:
100%
én már elolvastam a SZJG-t és engem is nagyon megfogott de ez talán azért van mert ha jobban belegondolunk hasonló életet élunk a Reniével (mindennapo,suli,huyleségek,szerelmek :) ) nem tudnák kedvenc részt mondani mert nagyon sok van...az egész konyv egy "kedvenc rész" volt számomra
2016. márc. 29. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Én az első 5 részt bírom, utána már kicsit fárasztó, ugyanazok a klisék ismétlődnek (Cortez hú de menő, Reni hú de odavan érte, Virág hú de sötét, satöbbi). Az elején meg benne volt Arnold <3

Ilyen Cortezek meg minden előkelőbb gimiben vannak, ahová a gazdagok járnak, a legtöbbjük elég üresfejű...

2016. márc. 29. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! mivel ez egy könyv..de a valóságban is megtörténhhet ilyesmi...hidd el sokan szeretnék hogy létezzen Cortez,köztük én is de mindenkinek megvan a maga Corteze valahol és idővel rá is találsz :D engem is magával ragadott a történet többször éreztem úgy mntha ez velem történt volna meg és együtt voltam boldog Renivel és együtt is sírtam vele.Nekem a kedvenc részem a Remény,december 20-a miatt is meghát ezt a kötetet eléggé át tudtam érezni. Laura összes könyve fantasztikus, főleg az szjg és a bexi sorozat.De imádom a Bábelt és az asz-ot is.Ajánlom mindet
2016. márc. 30. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre én is beleszerettem, de bárki bármit mond, én Arnold fan vagyok.

Nekem rohadtul nem szimpatikus Cortez az első négy könyvben és tényleg nem értem, hogy miért zúg bele Reni. A Reményől már más a helyzet, lehet rajongani Cortezért. De én kicsit úgy érzem, a srác nem tepertős 1000el a csajnál az elejétől a végéig. Nyilván nem tudna miről szólni a sorozat ha az első két részben összejönnek. De nekem Cortez amikor rendes pl az ösztöndíj miatt... Nem tudom. Fura. Bármit tesz az úgy tökéletes... hát nem.

Félre ne érts, imádom a könyvet. És a világot,amit felépít. Kinga zseniális. És Arnold is. Jó ég, Dave és Zsolti karaktere is nagyon jó. Nekem hiányzik Virág a végéből. A veszekedés után egyre inkább eltűnik. Hiaba van ott, de mégsincs. Hiányzott volna 1-2 programleírás, mert így csak folyamatosan azt látom leírva, hogy milyen jó barátok. Szerintem azért látom így ezt mert az elmúlt fél évben kétszer is újraolvastam. És szerintem hiba az író részéről, hogy nem olvassa el amit leír, mert ez olyan hóba, ami javítható lenne. De Reni tényleg nagyon sokszor ír le valamit, hogy mit érez, de annyira csak szavak, es nem érzem mögöttük a jelentést.

Nagyon sok kedvenc pillanatom van. Amikor Virág beallit az újságokkal Renihez, vagy amikor Arnold színházba viszi Renit(megjegyzem, egy ilyen élményt is vártam volna ), vagy a csókuk. Tudtam, hogy mit jelent, mégis nagyon szerettem olvasni. Szeretem amikor Kinga segít. Imádom a kis romantikus jeleneteket. Amiből szintén nincs olyan sok, mint egy romantikus tini regényben lehetne. Ezekkel a hibákkal együtt szeretettel ezt a sorozatot, akkor is, ha csak egy illúzió. De nagyon szép illúzió :)

Azt pedig külön szereztem, hogy minőségi zenét hallgat a legtöbb szereplő (kivéve Virág)

2016. márc. 31. 00:43
 6/7 anonim ***** válasza:
én is Arnoldot imádom, de szerintem ő megunta volna Renit egy idő után :) a 8-at nem olvastam, sok arnoldos rész van?
2016. ápr. 1. 03:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem nagyon. Annyi, hogy becsajozik és ebben Ricsi és Zsolti segít neki. Cortez szerint ha az ő tanacsaikat követi, annyit mond majd "lefejellek muhahaha " :D

Ja, meg egyszer segít Reninek de csak annyi van leírva hogy nagyon jót beszélgettek, semmi a szokásos Arnold stílusból.

2016. ápr. 1. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!