Szeretnék írni egy fantasyt. Mi a véleményetek, érdemes folytatnom?
Arra azért figyelj, hogy ebben a pici részletben is 3× szerepel az, hogy Eric. Tudjuk, hogy kiről van szó, nem kell ismételgetni.
Én részemről már nem szeretem a fantasy-t a vallást pedig egyenesen utálom. Engem ezzel pl. nem tudnál megfogni, de sok sikert az íráshoz! :)
Heló!
Ennyiből semmit nem lehet megállapítani, főleg azt nem, hogy mi sülhet ki ebből és hogy érdemes-e folytatnod.
Pár információmorzsán kívül semmit nem tudunk a történetről, a szereplőről...
A stílusodra nem térek ki, egy ilyen nyúlfarknyi szöveget bárki össze tud dobni - akár sokkal jobban is -, annyira kevés. Minden téren...
De! De! Oly kevés a szöveg, viszont oly sok a hiba benne. Mielőtt írni szeretnél, nem árt tisztában lenni az alapokkal. A magyar nyelv - ellentétben például az angollal - roppant mód épít a vesszők használatára. Használd Te is őket! (Arról nem is szólva, hogy a legalapvetőbb dolog, hogy a leendő olvasóidat és magadat is megtiszteled azzal, hogy nem így tálalod a munkádat)
Érdemes-e folytatnod? Mindenki elsősorban magáért ír, ráadásul sosincs rá garancia, hogy másokat is érdekelni fog a munkád, legyen nagyon jó vagy akár borzalmas.
Ha szereted, csináld, de ha már ennyi után megerősítést vársz, vagy inkább vak biztatást, akkor eléggé kérdéses az egész dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!