Érdemes? Folytatnom, vagy hagyjam az egészet?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Elkezdtem írni egy blogot...
De nem tudom most már, hogy érdemes. Jól elszórakoztatom magam, de azt szeretném, hogy mások élvezzék azt, amit írok... Ezt valahogy most nem érzem...
Szerintetek? Érdemes folytatnom?
2014. dec. 27. 13:35
1/1 anonim válasza:
Nézd, egy blognak idő kell, hogy felfedezzék. Van akinek 2 év, van akinek csak pár hónap. Ez változó. Viszont szerintem nagyon érdekes a történet és én szívesen olvasnám a folytatását! Mellesleg ha te elszórakoztatod magad, akkor az teljesen jó. Első sorban azért írd, mert TE szeretnéd. :) Az már csak egy ráadás, hogy más embereknek is örömet okozol vele.
Szerintem addig folytasd ameddig neked jó érzés. Ha pedig az én véleményemre vágysz, akkor folytasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!