Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek érdemes folytatnom...

Szerintetek érdemes folytatnom a blogomat?

Figyelt kérdés

Ha jó az írásom,de változtatni kéne rajta,akkor min?

[link]

2015. jan. 25. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem jön be.. Túl zagyvaság az egész, semmi tartalma, nem köti le az embert. Túl felszínes, szinte 5 mondatban be sűrűsítetted az egészet.
2015. jan. 25. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is meg kéne tanulnod írni. Rengeteg a nyelvhelyességi és helyesírási hiba. A rövidítések borzalmasan zavaróak! Maga "történet" badarság, férc munka. Öt percet, ha szánhattál rá. Rövid, és annak ellenére, hogy hihetetlenül egyszerű (csupa szleng szót használsz) nem lehet érteni, belezavarodik az ember, annyi ostobaságot összehordasz, nem lehet követni! Semmi szókincs, sablon, egyediség nulla. Látszik, hogy csak unatkoztál, vagy úgy gondoltad "milyen menő lesz majd blogot írni", ha az előbbiért csináltad: fogj egy füzetet, írj abba. Ha az utóbbiért: hanyagold az írást, nem fogják olvasni, ha meg igen akkor meg csak negatívumot kapsz. Ismered azt a kifejezést, hogy leírás? Elárulom, hogy ezáltal kell LEÍRNI a helyszíneket/környezetet/személyeket/cselekményt! Nem képeket kell berakni! Főleg ilyen divat embereket, meg sztárokat, ráadásul azt a szép csajt mindenki utálta csak, mert csendes volt? Nehezen hiszem. Na és azt, hogy érzelem? Ezt is elárulom, nem az jelenti, hogy "ez nekem rosszul esett", végtelen érzelem közül válogathatsz! Olyanok az érzelmek, mint a színek.

Ne folytasd, hagyd, hogy kifejlődjön a stílusod. Fogalmam sincs hány éves vagy, de az írást még hanyagold! Mindenesetre, olvass sokat (ha nem szeretsz olvasni, akkor írni sem szeretsz, de ha szeretsz, akkor olyanokat, amik építő hatással vannak rád), gyakorolj az írás minden teren: helyesírás, nyelvhelyesség, leírás, érzelmek, történet vezetés (javaslom wordbe írj). Azt hiszem mindent összeszedtem.

2015. jan. 25. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző kettő válaszolóval! Az alaptörténet nem érdekes, én már 2 mondat után azt mondtam: Lőjenek le! Valami érdekes sztorit kezdj el, akár fanfictiont, de ez semmi! Elsőnek írd wordba a történetet, vagy füzetbe, és kikéred családtagjaid/ismerőseid véleményét milyen, majd azután posztolgasd, mert így csak negatív kritikát fogsz kapni!
2015. jan. 26. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon fiatal lehetsz, és jó, ha van indíttatásod az íráshoz, viszont engedd el a fantáziádat, és rugaszkodj el az általad nagyra tartott regényektől, hiszen így alakul ki a saját stílusod.

A helyesírás elég rossz, szerintem olvass utána a neten, hogy hogyan kell párbeszédet írni, vesszőt rendesen használni stb. :)

Sok sikert a továbbiakban, és pár rossz kritika után se add fel, hiszen a blogodnak is ez a címe. Az igazi íráshoz hosszú, fáradságos út vezet, de ha nem hagysz fel a próbálkozással, hidd el, kifizetődik. A legnagyobbak is így kezdték. :)

2015. jan. 26. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!