Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok könyvet? 15/l

Ajánlanátok könyvet? 15/l

Figyelt kérdés

Valamilyen izgalmas könyvet keresek amiben van varázslat vagy különleges lények stb ,sok ilyen könyvet olvastam csak egy bajom volt velük : tele volt romantikus részekkel meg mindenféle nyáladzásokkal (°₪°) és nekem ezekből már szörnyen elegem van mert az alapsztori mindenhol az hogy van egy csaj aki különleges aztán történnek dologok és a végére összejön azzal a sráccal akivel akar .Szóval NE legyen romantikus inkább érdekes , kalandos ,fantasys

Előre is köszi :) Ja és nekem az Árnyból az angyal nagyon tetszett(*.*)

15/L

#könyv #pls olvasni akarok #0:03 van aludnom kéne /(°o°)\
2015. dec. 28. 00:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jennifer A Nielsen - A hamis herceg
2016. jan. 20. 09:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Gondolom a Gyűrűk Urát meg a Hobbitot olvastad ,de ha nem ,akkor nagyon ajánlom.Cassandra Clare-től a Pokoli Szerkezetek is nagyon jó ,a romantikus szál szerintem nem fölösleges benne ,nagyon jó helyen van és mozgatórugó is ,de mégis a legérdekesebb benne a szereplők kapcsolata.Annyiféleképpen kötődnek egymáshoz és valahogy mindig amikor elolvasom arra vágyok ,hogy én is egy ilyen közösség része legyek.
2016. febr. 20. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Laini Taylor-Füst és csont leánya. Bár nem teljesen romantikától mentes, szerintem mindenképp érdemes elovasni.
2016. febr. 21. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!