Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik könyvet ajánlanátok...

Melyik könyvet ajánlanátok harmadikos kislánynak?

Figyelt kérdés

KEresztlányom nagyon szeret olvasni. Két könyvet kért karácsonyra tőlem. Egy olyat ami én szerettem amikor harmadikos voltam, illetve még egy könyvet.

Az első óhajnak Szalay Lenke Mogyoró vagy L. M. Montgomery Anne című könyvét gondoltam. Ti melyiket választanátok, szerintetek melyiket élvezné jobban? (Természetesen a közeljövőben megkapná a sorozat többi kötetét is).

A másik könyvre is nagyon szívesen fogadnék javaslatokat.

2015. nov. 25. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A Mogyorót valamikor olvastam, de bevallom, már nem nagyon emlékszem rá sajnos, úgyhogy véleményt erről nem tudok mondani.

Amit viszont jó szívvel ajánlanék - főleg, ha már rutinos olvasó:

P. R. Morrison: Szélszelidítő

P.L. Travers: A csudálatos Mary /A Mary Poppins sorozat 1. része, majd utána a folytatások/

Geronimo Stilton sorozat könyvei.

Berg Judit: Rumini (talán még nem túl idős hozzá. Szerintem jó kis mese, de az eddig javasoltjaim közül ez a leginkább "gyerekes")

Esetleg egy régebbi

Lakner Artúr: Édes mostoha

Amit a mostani negyedikeseim falnak:

Jeff Kinney: Egy ropi naplója sorozat (talán harmadikosnak is mehet.)

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

2015. nov. 25. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Én olvastam mindkettőt. Szerintem az Anne jobb, de a Mogyoróval sincs semmi gond, én harmadikban azt is nagyon szerettem.
2015. nov. 25. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé rég voltam harmadikos kislány, de anno én nagyon szerettem Astrid Lindgren - Harisnyás Pippi című könyvét, illetve Hugh Lofting - Doktor Dolittle és az állatok című regényét.
2015. nov. 25. 19:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket!

Egy csomót kedvem támadt újra olvasni!

2015. nov. 26. 08:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ,az Anne is nagyon jó ,es akkor már mehet a Váratlan Utazás is.Abból a sorozat is nagyon jó.Én 3.os koromban a Fecskék és Fruskátkat nagyon szerettem ,de az emlékeim szerint inkább fiús.Meg igen ,a Rumini is.Én azt még 14 évesen is el tudnám olvasni megint :) mondjuk én még simán megnézem a Lion King-et is szóval nem kell rám hallgatni :)
2016. febr. 20. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!