Ajánlanátok könyvet? 15/l
Valamilyen izgalmas könyvet keresek amiben van varázslat vagy különleges lények stb ,sok ilyen könyvet olvastam csak egy bajom volt velük : tele volt romantikus részekkel meg mindenféle nyáladzásokkal (°₪°) és nekem ezekből már szörnyen elegem van mert az alapsztori mindenhol az hogy van egy csaj aki különleges aztán történnek dologok és a végére összejön azzal a sráccal akivel akar .Szóval NE legyen romantikus inkább érdekes , kalandos ,fantasys
Előre is köszi :) Ja és nekem az Árnyból az angyal nagyon tetszett(*.*)
15/L
Szia! Nekem egyből a Percy Jackson ugrott be, bár lehet, ismered. Ha pedig nem, akkor mindenképp tegyél vele egy próbát :) mellékszálon picit előfordul ebben is, de cseppet sem ez a fő mozgatórugó (tekintve, hogy az elején a főszereplők jobbára 12 évesek... :D)
Most gondolkozok, fantasyból nekem még a Laura jutott még eszembe Peter Freundtól (bár ebben akad szerelem, szintén nem főszálon, de mégiscsak 14 éves kamaszlányról van szó...) azonban nagyon kreatív. Nem tudom hirtelen elhelyezni neked, mennyi varázslény van benne, de kaland az sok. Csak néha kicsit ijesztő $: :D
15/l
Szia!
Szerintem érdemes lenne elolvasnod a Maximum Ride sorozatot, mert a leírtak alapján nekem rögtön ez ugrott be :)
A Percy Jacksont én is ajánlom, és persze ha még nem nem olvastad, akkor a Harry Pottert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!