GOT:Szerintetek Arya Stark-nak lesz komolyabb befolyása a történet végkimenetelére, vagy Martin már lemondott róla?
Figyelt kérdés
Valahogyan nehezemre esik elképzelni, hogy olyan gyilkos lehet egyszer, mint Jaqen. Meg akkor már nem is gyilkolhatna kénye-kedvére, mert egy csomó munkája lenne.
Meg valahogy úgy érzem, hogy Martin most talonba rakta, aztán kap PowerUp-ot, elfüstöli az összes tudását azután pedig meghal.
Kedvenc karakterem volt eddig :/
2015. okt. 14. 22:45
11/12 A kérdező kommentje:
Azért ez így elég gáz volt. Ennyi erővel egy kósza nyíl is kivégezhette volna a Night King-et
2020. okt. 15. 08:29
12/12 anonim válasza:
Nekem tetszett.
Azért nem csak egy kósza nyíl volt. Azt hitte, hogy már nyert, túl magabiztos olt, és ezért nem számított Arya lépésére.
Bárki bármit mond, nekem nagyon tetszett a lezárás is. Mondjuk Johnnak lehetne jobb sorsa, meg van éhány dolog. De nekem Daenerys halála is ok volt. Számíthattunk rá, hogy az alkotók nem úgy fejezik be, ahogy mindenki számít rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!