Szerintetek lehet ez jó fantasy könyv? Bemutatom a világot amit alkottam!
Nagyon vázlatszerűen mutatom be nektek,és csak magát a világot,a történet más.
Kontinens:Pangea
Méret:Kb akkora mint Ázsia és Afrika együtt,hogy tudjam mihez hasonlítani.
Tájelosztás:Északon hegyek,nyugaton erdők,a kontinens középső sávjában puszták és elszórt fás területek,keleten őserdők,délen sivatagok.
Fajok:Törp,ember,elf,patkányember,hüllőszerzet,gepárdszerzet,gnóm
Történelem:A könyv lapjain elevenedik meg,nem írok róla külön.Tábortűz melletti beszélgetséek,stb alkalmakkor jönnek elő ilyesmi dolgok.
Gyakorlatilag semmi lényegeset nem mondtál a könyvről. Mik a témák, amikeet boncolgatsz? Mi a mondanivaló? Mi a különleges benne, ami miatt el kellene olvasni? Gyakorlatilag az írói stílusodról, a mondanivalóról, a karakterek személyiségéről, magáról a történetről nem mondtál SEMMIT.
Amiket meg sikerült leírni, azokban meg a világon semmi különleges vagy érdekes nincs. Ha én a fejemben levő történetről akrnék véleményt kérni, akkor a kontinens mérete, meg hogy hol vannak a hegyek lennének az utolsó dolgok, amiket fontosnak tartanék megosztani.
Gyakorlatilag semmi értékelhetőt nem mondtál.
nem tudom eldönteni, hogy Gyűrűk urából vagy Trónok harcából olvastál-e, néztél-e túl sokat...
igaza van az előzőnek, ez így 0
Egy anorexiás rinocérosz tülkének szélben levált szarusejtje is lehet egy kitalált világ helyszíne, mindenféle szubatomi fajokkal benépesítve.
Lehet belőle jó könyv? Miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!