A fantasy könyveknek szerintetek van itthon olvasótábora?
Pontosabban megfogalmazva hosszú sorozatra célzok,mely egy középkori világban játszódik.Lehet,hogy lehetetlennek hangzik,de hat hónapja írok,és a harmadik könyvemen dolgozok már.Az elsőn munkálkodik a kiadó,még várom a válaszukat,de már kaptam visszajelzést hogy tetszik nekik.Addig tervezem írni míg csak van ihletem.Kit tudja...
1.Könyvem:479 Oldal
2.Könyvem:416 Oldal
3.Könyvem:237 Oldal eddig
Mielőtt bárki leszólna engem,hogy irreális az oldalszám,kettes margóval és tizenkettes betűmérettel dolgozom,tehát átlag 300 szó/oldal.
Heroikus fantasy amúgy.
Van olvasótábor. De nem olvasnak el akármit.
Bár az nem túl bíztató, hogy egy eszerű kérdésnél hiányoznak a vesszők...
Írd csak, hogy kaidják-e? Nem hiszem. De attól csak írd, hiszen elsősorban magadat szórakoztatod ezzel.
"Heroikus fantasy amúgy."
Ebből tizenkettő egy tucat, kiemelkedően jónak kell lennie, hogy érdekelje az embereket. Közel a mesterműhöz.
csak azért mondtam el a nagyvonalú paramétereket hogy ne cseszegessetek olyanokkal hogy "persze azért ennyi oldal mert ötvenes betűket használsz"
Elég primitív vagy...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__7238260-a..
Ezt a kérdést többet nem nézem,itt viszont minden komment után adok random részletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!