Írók! Mi volt az első befejezett művetek? Nekem kész 1.200 oldal!
Nekem több is van,egy világról írok csak:
1.Könyv:479 Oldal
2.Könyv:416 Oldal
3.Könyv:230 Oldal eddig
Hogy ne fikázzon senki,oldalanként 300 szó van,tehát átlagos mennyiség.
Várom a válaszokat!
Addig fogom folytatni míg csak van ihletem.
A mennyiseg es a minoseg kozott semmilyen osszefugges nincs. Lehet hogy teleirtal 1200 oldalt, de ha ebben mered a 'teljesitmenyedet', inkabb nem akarom elolvasni amit irtal.
Tudod az igazan jo irok egy fel oldalban is tudnak olyat irni, ami feler a te 400+ oldalas iromanyoddal.
Jó. Magyarul elolvastam 1-2 és így kb. se negatív, se pozitív nyomott nem hagyott bennem, nem törném magam, hogy olvashassam a többi részét.
Ha téged ez szórakoztat, akkor írjad. De attól, hogy otthon ül a polcon 1200 oldal firkálmány, te nem vagy író...
xD igazatok van :DD
csak szeretek érdeklődni
könnyesre röhögtem magam mikor megláttam
már megint te? halálos vagy xD
Szia :) Nekem az elsőm egy 16 oldalas novella volt, amit az északi germán világba ágyaztam. Fiktív az egész, nincs benne Odin, meg a többi istenség, de egy törzsi hiedelemből/babonából sarjadó értékrendszerről és annak megsértéséről szól. :-) A suliban meghirdetett novellaíró pályázatra készült, és nyertem vele. Tudom, nem egy nagy pályázat, de valahol el kell kezdeni, és végül is örültem neki. Most írok egy 4 kötetes regénysorozatot, amit ki szeretnék adatni. 3 éve írom, és szinte minden bétám pozitíve értékelte a történetet és az írásmódot.
Nem tudom, mire vagy mg kíváncsi :D 20/L
És?! Ha minőségileg szr, akkor tök mindegy, milyen terjedelmű, mert olvashatatlan lesz.
Egyébként, aki oldalakban méri a tehetségét, az olyan is!
Pontosan azért van ennyi szemét iromány a piacon, mert ma mindenki azt hiszi magáról, hogy attól, hogy kicsit tud fogalmazni, már író lett...
Nem olvastam a regényed, de nekem mindig gyanús az, ha valaki gyorsan csinál sokat. Bármiből...
Egyszerű logika: a mennyiség és minőség általában fordítottan arányos egymással.
Hacsak valaki nem zseni. De azok meglehetősen kevesen vannak...
Még pl. G.R.R. Martin könyveiben is elég sok a túlírás, pedig azért az öreg tud írni és gondolom a szerkesztője (ha van) meg is húzza az oldalakat...
Az, hogy valaki könnyen ír sokat, általában kezdők betegsége, akiknek írását még soha nem látta egy jó szerkesztő.
Visszasírom azokat a régi időket, amikor még nem volt ilyen könnyű könyvet kiadni és a mai könyvpiachoz képest alig-alig jelent meg valami; mert most meg a sok borzalmas írástól nehéz jó könyvet találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!