Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok az Útvesztő...

Mit gondoltok az Útvesztő trilógiáról?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, de azt mondják, hogy felnőtteknek szól, nem igen fogom érteni. Nagyon sokat olvasok, felnőtt könyveket is, a felfogásommal nincs baj.

Érdemes tovább olvasni, vagy ez is olyan, aminek nem kellett volna folytatás.

2015. szept. 23. 14:43
 1/6 anonim válasza:
Szerintem mindenkép olvasd el ill. a film is nagyon szuper lett.:)
2015. szept. 23. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 évesen olvastam az első kettőt, a harmadikat 17 évesen (még mindig annyi vagyok). Semmi bajom nem volt a megértésével, én csak ajánlani tudom, szerintem jó könyv, ha szereted az ilyen történeteket.
2015. szept. 24. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Sima ifjúsági irodalom, max a felnőttek is elolvassák :D Nem egy szépirodalmi mű, nem lesz a megértésével baj, forgasd csak nyugodtan a köteteket :D
2015. szept. 25. 17:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket, el fogom olvasni!! És a 4. 5. részt érdemesebb hamarabb olvasni??
2015. szept. 26. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
A kötetek egymásra épülnek, kezd az Útvesztővel szépen :D
2015. szept. 29. 22:08
 6/6 Beka007 válasza:
Hűha, én 14 vagyok, az gáz, ha már mind a 4 részt olvastam, és a két filmet moziban láttam?:D Nem tudom, megértettem-e, de reménykedem benne, hogy nem fölösben adtam ki 15 000 Ft-ot:D
2015. dec. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!