Ki lehetne adni a történetemet? 13/L
Nemrég unalmamban írni kezdtem. Anyukám elolvasta és azt mondta, hogy ezt el kéne vinni egy könyvkiadónak. Mivel az anyukák elég elfogultak a gyermekükkel szemben, ezért szeretném idegenek véleményét is kikérni.
A történetet privát üzenetben küldeném az érdeklődőknek. Kérlek, legyetek velem őszinték!
Hali!
Nekem jöhet.
De ha szerelmi történet, tiniprobléma, erotikus regény akkor inkább ne küld el, az összes tini arról ír, és egyik sem érdekel.
Nekem van ismerősöm,. akinek 14 évesen kiadták a krimijét, szóval egyáltalán nem lehetetlen. :) Vannak ügyes emberek már ilyen korban is. És ha érdekli a pszochológia, az miben fáj egyeseknek?
Én is kíváncsi vagyok rá, elküldheted.
Ne haragudj, de ez kösönőviszonyban sincs a pszichológiaival. Szép, változatos a szókicsned, de rettentően bele akarod ezt erőltetni minden egyes mondatba, fölöslegesen. Pl. ez:
"Vad, göndör fürtjei ott rakoncátlandoktak a lány homlokán, szanaszét csontos nyakán, végig cirógatták keskeny vállait, majd végül a háta közepe felé megállapodtak, s nyugalomba tértek. Meleg, védelmező tekintetében megnyugvást talált boldog, boldogtalan."
Már egyszerűen fárasztó, erőltetett.
Nem egy helyen pedig teljesen értelmetlen vagy nyelvtanilag helytelen a szöveg. Mielptt írni akarnál, inkább olvass sokat, tanulj mások stílusából egyrrézt, másrsézt olvasd el az írásod egy jó bő év múlva és már reálisabban fogod látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!