Hol lehet kapni a Titkos kert színezőkönyvet?
Figyelt kérdés
Esetleg melyik boltban találhatnám meg? Vagy csak online lehet rendelni?2015. aug. 26. 13:25
1/6 anonim válasza:
Könyvesbolt. Onnan tudom, hogy az egyik barátnőm oda volt érte...nem tudom mi benne a pláne...előre megrajzolt képeket kiszínezni...én inkább magam rajzolok valamit.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is inkább rajzolni szeretek, az egyik barátomnak lesz születésnapjára.
2015. aug. 26. 17:42
3/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, de én még nem láttam sehol. Ha találsz azóta, akkor megmondanád, hogy hol? Köszi.
A másik válaszolónak: én azért örülnék, mert rajzolni jól nem tudok, de a színezési és árnyékolási technikámat rajztanárok is dicsérték mindig. nem is szórakoztat a rajzolás, viszont a színezés állítólag jó stresszoldó, garantált a sikerélmény, mert nem én rajzolom.
5/6 A kérdező kommentje:
#3 igen majd írok!:)
2015. aug. 27. 10:48
6/6 anonim válasza:
Oké, csak én még sosem láttam élőben is könyvesboltban. Köszi, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!