13 éves húgom fantasy könyvet kért karácsonyra, mit vegyek?
Hangsúlyozom, 13 éves lányról van szó! Ezért ha lehet, ne túlvilági horror könyveket javasoljatok:) Unikornisos, tündéres, varázslós (HP kizárva!!!) történet kellene. Az Assassin's Creed-et szereti, szerintem valami hasonló is jó lenne.
Rövid leírást is légy szíves!
Köszönöm!!!
Én 14 vagyok, és hát,imádom a horror könyveket..(Stephen King)Unikornisos tündérkés?Te tudod..
Ja, és (nem ismerem) de az Assassin's Creed nem valami gyilkolászós játék?
Fairy Oak:
[link] -8 évesen olvastam,semmi horror,vagy szex,de én nem venném meg neki.
Richelle Mead Vámpírakadémia
Na, ezt már inkább venném meg neki.. szerintem izgalmas volt..:)
Becca Fitzpatrick Csitt,csitt- [link]
Nekem ez is tetszett.
Lissa Price-Testbérlők
A fentiekben (1.kívül) erősebb a romantikus szál,ez inkább izgalmas. [link]
Karen Marie Moning-Tündérkrónikák
Na, ez az egyik kedvenc sorozatom..:D Nem horroros,de van benne szex( majd a későbbi könyvekben) csak azért írom, hogy 13 éves,gondolom tisztában van ilyen dolgokkal..
A linekeknél meg tudod nézni a leírását,és alatta van egy csomó vélemény a könyvekről.
Szia!
Én is 13 vagyok. Az unikornisos-tündéres dolgokat szerintem felejtsd el, ~8 éves koromban olvastam utoljára olyanokat. Hidd el nekem, nem fogsz olyanokat találni már neki ebben a műfajban, ami tetszene neki.
Ha az Assasin's Creed játékot szereti, akkor ott van a könyvsorozat.
Stephen King könyvek között érdemes nézelődni. Nem fantasy, de nekem kedvenc tőle pl. a Tűzgyújtó. A sárkány szemei is jó elvileg.
Hű, most író nem jut az eszembe, de Az éhezők viadala is egész jó könyv. Aztán a Csontváros, nagyon jó könyv! :)
Nem fantasy, de ha az Assasin's Creed-et szereti, tetszeni fog neki a Battle Royal. Kizárólag akkor, ha jó a névmemóriája.
J. R. R. Tolkien - Gyűrűk ura, ezt mindenki ismeri. Szerintem nem kell bemutatnom. :)
Kis könnyű olvasmány Karen Thompson Walker-től a Csodák kora. Lehet tetszene neki. :)
Remélem tudtam segíteni^-^
Én 13 éves vagyok és ezeket is nem rég olvastam és azóta a kedvenceim:
Leiner Laura: Szent Johanna gimi 1-8/2, kalauz
Leiner Laura: Bábel
Maros Edit: Hűvösvölgyi suli 1-3
Szabó Magda: Abigél
Marie Desplechin: Totál Titkos naplóm 1-2
Thomas Brezina: Hét Tappancs gazdája,Penny Gidákról és
más kecskékről
Thomas Brezina: Hét Tappancs gazdája, Penny Imádni való
kismalac
Christine Nöstlinger: Gréti és Öcsi(második rész)(ennek
az első része a Gréti története és
a harmadik a Gréti szerelmes)
Nekem ezek a kedvenceim bár ezek nem fantasyk de a Twillight (4 részes)a legkedveltebb(nem csak nekem)a fantasy(akár mindegyik)könyv közül. Remélem tudtem segíteni. :)
Unikornis? Okééé... Tündéres:
Cyn Balog: Tündérszerelem jó kis könyv :D de annyira nem köt le
Cassandra Clare: Végzet ereklyéi sorozat (Csontváros az első része, és garantáltan hatásos, fantasy és ahhwww *-* Jace szerelmem VEDD MEG NEKI VEDD MEG NEKI, MEGÉRDEMLI VEDD MEG NEKI!!!)
Fairy Oak sorozat de ez igazából 8-9 éveseknek ajánlott... de független ettől aranyos kis sori!
És ennyit tudok! De vedd meg neki a Csontvárost. Tartalmas, leköti, 13 lesz nem is kicsi, garantáltan belezúg Jace-ba... Na én most olvasom a 3. részt.. és egy szó rá: ahhhwww Szal. VEDD MEG NEKI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!