Szerintetek hogyan kezdjek el egy regényt írni? L14
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék könyvet vagy akár egy kis regényt írni akár kisgyerekeknek is. Sok minden benne van a fejemben csak nem tudom,hogy miről írjak.. Kérlek segítsetek nekem kitalálni,hogy miről szóljon az első regényem. Köszi mindenkinek. :)2015. aug. 16. 12:06
1/3 anonim válasza:
Ha annyira sok minden van a buksidba és nem tudod leírni, akk ne kezd el, mert nem lesz belőle sokminden. Magadtól kell kitalálni, alkoss egy világot ami még nincs. Na ez a kihívás. :D hajrá
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az elöttemlévővel. És a tehelyedben először azt találnám ki, hogy melyik korosztájnak szól. Az nekem is sokat szokott segíteni. Ja, és a könyv témája is fontos pl.: romantikus, akció, vígjáték, ski-fi. Sok sikert a könyvhöz!
U.i.: Ha kész elküldöd privibe? Kíváncsivá tettél! :) ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen elküldöm! :)
2015. aug. 17. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!