Könyvajánlást szeretnék kérni?
13 éves lány vagyok,viszonylag érett gondolkodásmóddal megáldva.:) Az a problémám,hogy nagyon szeretek olvasni(vagyis ez nem probléma.:D),DE a könyvtárban-mivel arra nincs pénzem,hogy minden egyes könyvet megvegyek-a gyermekrészlegen már nem találok magamnak megfelelő könyvet,a felnőtt részlegen meg még nem tudok szemezgetni.(:
Az lenne hát a kérésem,hogy írjátok meg nekem,ilyen idős korotokban miket olvastatok,lehetőleg konkrét címmel,vagy nektek tetsző könyveket ajánljatok.Nem muszáj kifejezetten gyerekkönyvnek lennie,csak...ami nektek tetszett,na.:D Szóval,mindent várok,válaszotokat előre is köszönöm.
(Ja,és azért tettem kérdőjelet a végére,mert amúgy nem fogadná el...)
13/L
Nicholas Sparks-A leghosszabb út című könyvét nagyon szeretem,de Sparkstól én bármit elolvasok.:)
Gondolom a Twilight sagás könyveket olvastad vagy ha nem akkor még azt is elolvashatod.Meg Cabottól Misztikus szerelem c.könyv vagy még a Hogyan legyünk népszerűek is nagyon jó tőle.Nevetlen hercegnő se rossz.Én ezeket szeretem.(:
14L
Szerintem az Anita Blake-sorozat naggggyon jó:D Van benne humor (sok), horror (szintén sok), krimi, misztikus, meg egy kis szerelmi szál is, bár én a 10.kötettől már nem szeretem, de addig nagyon jó. Innen tudod letölteni:
ezen a linken az elsőtől a 14.kötetig le tudod tölteni:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
bronte: jane eyre
szabó magda: abigél
celia rees: bűbájos mary
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!