Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvajánlást szeretnék kérni?

Könyvajánlást szeretnék kérni?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok,viszonylag érett gondolkodásmóddal megáldva.:) Az a problémám,hogy nagyon szeretek olvasni(vagyis ez nem probléma.:D),DE a könyvtárban-mivel arra nincs pénzem,hogy minden egyes könyvet megvegyek-a gyermekrészlegen már nem találok magamnak megfelelő könyvet,a felnőtt részlegen meg még nem tudok szemezgetni.(:

Az lenne hát a kérésem,hogy írjátok meg nekem,ilyen idős korotokban miket olvastatok,lehetőleg konkrét címmel,vagy nektek tetsző könyveket ajánljatok.Nem muszáj kifejezetten gyerekkönyvnek lennie,csak...ami nektek tetszett,na.:D Szóval,mindent várok,válaszotokat előre is köszönöm.

(Ja,és azért tettem kérdőjelet a végére,mert amúgy nem fogadná el...)

13/L

2010. márc. 6. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Nicholas Sparks-A leghosszabb út című könyvét nagyon szeretem,de Sparkstól én bármit elolvasok.:)

Gondolom a Twilight sagás könyveket olvastad vagy ha nem akkor még azt is elolvashatod.Meg Cabottól Misztikus szerelem c.könyv vagy még a Hogyan legyünk népszerűek is nagyon jó tőle.Nevetlen hercegnő se rossz.Én ezeket szeretem.(:

14L

2010. márc. 6. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az Anita Blake-sorozat naggggyon jó:D Van benne humor (sok), horror (szintén sok), krimi, misztikus, meg egy kis szerelmi szál is, bár én a 10.kötettől már nem szeretem, de addig nagyon jó. Innen tudod letölteni:

ezen a linken az elsőtől a 14.kötetig le tudod tölteni:)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 7. 00:28
 3/7 anonim ***** válasza:

bronte: jane eyre

szabó magda: abigél

celia rees: bűbájos mary

2010. márc. 7. 11:48
 4/7 anonim válasza:
vörös pöttyös könyvek. én azokat szeretem!!!
2010. márc. 7. 12:17
 5/7 fanccs'9712 válasza:
bármilyen Charles Dickens könyvet tudok ajánlani!Kedvenceim. :)
2012. febr. 29. 19:15
 6/7 rejtőke ***** válasza:
Mary Hooper-től és Celia Rees-től bármi. Emily Diamant kalózok nyomában; A szerzőt elfelejtettem, de a cím biztos: Szavak nélkül, Stenly a szerencse fia, Behálózva(engem megrázott), Emlékek őre. Az utóbbiak mind Animus kiadósak. kb. ennyi meg a pöttyös, csíkos könyvek. Akárki akármit mond rájuk, nem mindegyik gyerekes! Sőt! (Pl.: Feladó: Fekete Szivárvány )
2012. ápr. 24. 10:54
 7/7 anonim válasza:
Én világéletemben utáltam olvasni.DE az egyik amit imádok az a Szent Johanna Gimi,a másik pedig egy halom vörös pöttyös könyv IMÁDOM őket egytől-egyig.Szerintem neked is tetszene. :)
2013. febr. 25. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!