Ajánlanátok valami könnyed, csajos olvasmányt? Karácsonyra könyvet szeretnék kérni a húgomtól, eddig nem nagyon olvastam és nem szeretnék egyből egy történelmi regénnyel kezdeni.
Most ezeket néztem ki: Emlékszel rám?, Tudsz titkot tartani?, Pocsék karma.
Tudnátok még ajánlani valamit?:)
pl. Bad Girl könyvsorozat, Mo-n hét kötet jelent meg, a Pletykafészek sorozat alapján készült, illetve a sorozat a könyvből.
de nekem tetszik Belinda Jones Szédült Las Vegas könyve is.
Dark Love 1-2-3.
Elég könnyed kis történetek. Nekem egy könyv elolvasása egy napba telt...
Éjszaka Háza sorozat
8 részes, 7 már kijött magyarul
ha szereted a fantáziával teli regényeket (vámpíros, de egyáltalán nem twilight kategória) akkor ajánlom. az eleje kicsit csajos (nekem túlságosan is, mert annyira én nem szeretem az olyanokat, de jó) utána viszont nem lehet letenni a sok izgalom miatt
az első része: Megjelölve
Én Szurovecz Kittitől ajánlanám a Gyémántfiút. Ha facebookod itt le tudod tölteni az első 100 oldalt: [link]
Vagy a szuroveczkitti.hu -n is bele tudsz olvasni.
Szerelmes lányok
a bookline-on megtalálod:)
Figyelj Rám
13 okom volt
Tökéletes
Misztikus szerelem
nekem ezek a kedvenceim :)
ha még könnyedebbre vágys:
Sarah Mylnowski: Melltartó és seprűnyél + folytatásai,
Bad girl, Hot girl, Beach girl sorozat, vagy a Klikk (ezekből a Klikket meg is filmesítették,azt hiszem a Bad girl-ből készült a Gossip girl c. sorozat.)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!