Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna gimiből...

A Szent Johanna gimiből melyik az a nap, amit a legjobban szerettek? Gyorsan kiolvastátok?

Figyelt kérdés

2015. júl. 20. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Az egész SZJG sorozatot gyorsan el lehet olvasni, de szerintem az 5. részben, a dec. 20-i rész a legizgibb, amit mindenki nagyon várt, olvastatja magát. És nekem a legeslegvége is gyorsan ment. :)
2015. júl. 20. 19:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! És a 3. részben mi a legjobb??
2015. júl. 20. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Hú,szerintem a harmadik rész elég depis,nem sok jó pillanatot tudnék felsorolni.Talán mikor Virág és Reni kibékülnek.Illetve a szilveszter,az elég izgi lett.:)
2015. júl. 21. 12:11
 4/6 anonim válasza:
Nekem az SZJG összes jelenete tetszett, azokat is beleértve amikor Reni szomorú volt. Nem tudom miért, de ezt én így érzem. Amúgy nekem a december huszadika , és az a jelenet[ nem tudom hogy mikor volt, csak azt hogy a 6. részbe] amikor Cortez kiáll az ablakba és szerelmi vallomást tesz Reninek. Nagyon gyorsan kiolvastam az egész sorozatot, egy könyvre kb. 1, 1 és 1/2 nap kellett, már elkezdtem a kalauzt is, de azzal is nemsokára végzek.
2015. júl. 23. 19:49
 5/6 anonim válasza:
Nekem nem nagyon van kedvenc napom, de talán mikor összejönnek vagy mikor Cortez szakít Renivel, vagy mikor Kinga beveri Gomba orrát, vagy mikor a diszkóban megvédi Macut. Én elég sok ídő alatt olvastam ki de imádtam. A barátnőimnek könyvenént pár nap kellet, talán egy hét.
2015. júl. 29. 16:18
 6/6 anonim válasza:
nekem a dec.31 (egyedül, szilveszter) a kedvenc napom. Én egy kötetet 2-3 nap alatt olvastam ki :D
2015. aug. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!