Szent Johanna Gimi! Cortez szemszögéből amikor el mondja Reninek, hogy együtt fognak lakni Párizsba Párizsba?
- Csá! Képzeld, együtt fogunk lakni Párizsba Párizsba!
- Párizsba?! De ott tele van arabokkal meg négerekkel meg csupakabrákkal. Inkább lakjunk Moszkvába Moszkvába.
- Oké.
-Reni.
-Igen?-kérdezte.
-Nem hagyom, hogy egyedül menj Párizsba, meg amúgy is veled akarok lenni, ezért úgy döntöttem, hogy veled megyek, és ha akarod lakhatunk együtt is, beszéltem a szüleiddel,és ők is benne lennének.- mondtam-mit szólsz hozzá?
-Komolyan?- kérdezte
-Komolyan- mondtam
-Igen- és látszott rajta hogy nagyon boldog.
Közelebb hajoltam hozzá, majd megcsókoltam.
Hanalban elmentem Reni szuleihez h beszeljek veluk. Elmondtam hogy mik a terveim marmint hogy elmegyek Renivel parizsba es ok beleegyeztek. Aztan 6 ora korul Reni lejott a konyhaba. Nagyon meglepodott de azert meg keszitett maganak egy kavet.
- Mi van itt csaladi megbeszeles?-kerdezte amikor mar kenyelemesen elhejeszkedett egy szekben.
-Reni arra gondoltam hogy neked mindenkeppen el kell menned parizsba ezert-keztem de Reni kozbevagott
-Ezert az kell hogy szakits velem- mondta szipogva
-Dehogy is vegig halgatnal?!-kerdeztem- tehat ezert arra gondoltam hogy kimegyek veled!-fejeztem be. Egy ideig nezet engem aztan a ugy ugrott a nyakamba hogy majdnem feldoltem. Nagyon orult. Megcsokoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!