Pumpidoo kérdése:
Szent Johanna Gimi Fanok! A második rész (Együtt) 2. felébe mi történt?
Figyelt kérdés
Vissza kellett adnom a könyvet és neten sehol sincs meg.Részletesen ha lehet!!!!2014. jún. 21. 17:46
1/7 A kérdező kommentje:
Legfőképp az osztálykirándulás érdekelne!Köszi
2014. jún. 21. 17:51
3/7 anonim válasza:
1. Elmész könyvtárba és kiveszed
2. Megveszed.
Választhatsz. De azt ne várd, hogy majd valaki elkezdi begépelni...
4/7 anonim válasza:
Szia én se tudom,de szerintem a kérdező nem azért írt kérdést hogy lehurrogjátok
5/7 anonim válasza:
Nekem le van töltve pdf-be, csak nem tudom, hogy privátba el lehet-e azt küldeni? (a szöveget nem lehet kijelölni)
6/7 anonim válasza:
Az osztálykirándulás (úgy emlékszem) a Velencei-tónál volt, egy hotelben. Odafelé volt egy kis üléscsere a vonaton, aztán az osztályfőnök azt monta énekeljenek. Erre vita lett, hogy mit énekeljenek, de végül Cortez elkezd gitározni és Zsolti dobolni, így csend lesz. A hotel nem lesz valami luxus. Utána elmennek megnézni sétálva a várost, esznek és utána lemennek a tábortűzhöz. Este nem tudnak aludni, mert a kisérő tanárnő nagyon horkol.
Szerintem kb. ennyi!
Remélem segítettem!:-)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igen segítettél :)
2014. júl. 8. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!