Szerintetek az szjg-be ha lenne mondjuk egy 9- rész akkor is eggyütt maradna Cortez és Reni? Mert Cortez Stewardként dolgozik Reni pedig tanul! Én igy nem tudnám elképzelni őket eggyütt! Szerintetek?
Először is: Nem tudom, hány éves vagy, de lehetőleg tanulj meg írni, mielőtt kiírsz egy kérdést.
eggyütt--> együtt
szjg-be --> szjg-beN
9- --> 9.
igy --> így
(Sajnálom, de a helyesírási hibákra kimondottan allergiás vagyok.)
Egyébként: Leiner Laura elmondta, hogy nem lesz több rész, mivel az egész sorozat az iskoláról, vagyis a Szent Johanna Alapítványi Gimnáziumról szólt. (Ezért is ez a könyv címe.)
Cortez és Reni élete Franciaországban teljes mértékben az olvasó fantáziájára van bízva, de ha engem kérdezel, akkor csak annyit tudok mondani, hogy Cortez nem véletlenül ment el Renivel Párizsba és választotta azt a munkát, amit. Szereti Renit -legalábbis a könyvből ez derül ki- és nem úgy néz ki a helyzet, hogy az utazások miatt szakítanának.
Röviden: Szerintem együtt maradtak. :)
Egyetértek az előttem válaszolóval. ( ami a helyesírási hibákat illeti)
Szerintem is együtt maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!