A Szent Johanna Gimi című könyvsorozatban Reni és Arnold milyen könyveket olvastak?
Figyelt kérdés
1-9.részig az összes kellene külön h melyiket olvasta Reni és melyiket Arnold
fontos lenne
előre is köszii :)
2015. júl. 18. 16:48
1/7 anonim válasza:
Ha nem tévedek, Reni a Szent Johanna Gimit olvasta. Majdnem minden fiatal lány azt olvassa. ^^
2/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__4459423-v..
De azt írják ennél a kérdésnél, hogy a Kalauzban benne van. Habár én nem tudom, nem olvastam ki az összes könyvet.
3/7 anonim válasza:
Reni olvasta a Zabhegyezőt,Azaranykoporsót, Hosszú jegyessèget, Szerelem a korlát idejènt. Ezeket a könyvnééket a Szent Johanna Gimi 6. rèszèből szedtem
5/7 anonim válasza:
Reni könyvei benne vannak a kalauzba, Arnold könyveiért szerintem nézd át az egész sorozatot.....
6/7 anonim válasza:
Így van, a Kalauzban benne van! Tessék elhinni, több mint egy hónapja olvastam ki a Kezdettől a Kalauzig végig :D
7/7 anonim válasza:
"szerelem a korlát idején"
sírok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!